ΚΑΙ ΟΜΩΣ… ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Το προηγούμενο άρθρο αφορούσε τον γνωστό/ή ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ που έγραφε μέχρι πριν από κάποιους μήνες στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ.

Ο Γεωργόπουλος όντως σκόπευε να την περάσει σε κάποια δημοτική επιχείρηση με 14μηνη σύμβαση, αλλά αντιμετώπισε την αντίδραση των συμβούλων του, οπότε ματαιώθηκε.
Ανεξάρτητα από το αν επιτεύχθηκε ο στόχος ή όχι νομίζω ότι έχει τεράστια σημασία η πρόθεση και από τις δύο μεριές. Αφενός ο Γεωργόπουλος που ήθελε να διευκολύνει τον ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ παρόλο που Ματρόζο τον ανέβαζε Ματρόζο τον κατέβαζε, παρόλο που είναι γνωστό ότι ήταν ευεργετημένη από τον Μαστοράκο, αφετέρου, ο/η ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ γλείφει εκεί που έφτυνε.

Άραγε ο Γεωργόπουλος με τον Μαστοράκο δεν είναι σε αντίθετο στρατόπεδο, αλλά υπάρχει συνεργασία μεταξύ τους? Να σας θυμίσω αυτό που είχε ακουστεί στο παρελθόν για λίστες ευνοούμενων που είχε δώσει ο Μαστορακός στον Γεωργόπουλο, προκειμένου να μην έχουν πρόβλημα συγκεκριμένα άτομα του περιβάλλοντος του Μαστοράκου.

Από ότι φαίνεται έχουμε να περιμένουμε διάφορα ευτράπελα τα επόμενα δύο χρόνια, που μόνο στην αηδία και απαξίωση προσώπων και θεσμών μπορεί να οδηγήσουν.