ΑΛΗΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.... ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ???

ΑΛΗΤΗΣ = ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ = πολύ κακός άνθρωπος

… με βάση το παραπάνω o Γεωργόπουλος είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ…

Κακώς αυτός ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ να είναι δήμαρχος όχι στο Ηράκλειο ούτε στην Κωλοπετινίτσα…
Μάθαμε κάποια πράγματα από το «μέτωπο» του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού, που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Καταρχήν ο Αντιδήμαρχος οικονομικών προς ενημέρωση του Δ.Σ. εργαζομένων στο ραδιόφωνο, πριν από ένα μήνα έδινε εξηγήσεις για τον λόγο της καθυστέρησης πληρωμών.
Αυτό που είπε ήταν ότι γνώριζαν για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο ραδιόφωνο, αλλά δεν ήξεραν το ποσό που θα απαιτούσε η εφορία για την περαίωση. Υπήρχαν 300.000 ευρώ φυλαγμένα για αυτό τον λόγο, με τα οποία 300.000 ευρώ, θα πληρώνονταν οι εργαζόμενοι εκτός από τους μήνες Οκτώβριο – Νοέμβριο και το δώρο αλλά και τον Δεκέμβριο.
Το ποσό για την περαίωση ήταν 180.000 ευρώ. Η απορία μας είναι τα υπόλοιπα 120.000 ευρώ που πήγαν? Δεν έκανε ο κος Αντιδήμαρχος Οικονομικών καμία διευκρίνιση για αυτό.

Τελικά το 300.000 ευρώ δεν είναι τυχαίος αριθμός, καθώς σε Δ.Σ. της ραδιοφωνίας αποφασίστηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού 2008 ύψους 300.000 ευρώ.
είχαμε γράψει τις προηγούμενες ημέρες για το θέμα αλλά τελικά φανήκαμε ιδιαίτερα ρομαντικοί πιστεύοντας ότι δεν ήταν μια τυπική αναμόρφωση, αλλά μια ουσιαστική ρύθμιση προκειμένου να δωθούν τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους.

Αντιθέτως, χθες όπως ενημερώθηκα οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο βρέθηκαν αντιμέτωποι με ακόμα ένα καψόνι του Γεωργόπουλου, όπου στο παρά πέντε, δηλαδή στις 14:55 ξεκίνησε η πληρωμή για το δώρο των Χριστουγέννων.

Να επανέλθω στο προηγούμενο….
Ενώ απέμεναν λιγότερες από 20 μέρες για να ολοκληρωθεί το οικονομικό έτος 2008, τι νόημα είχε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού για το έτος 2008, όταν δεν υπάρχουν τα χρήματα, επομένως δεν πρόκειται να πληρωθεί κανένας εργαζόμενος?
Τι έγιναν τα 120.000 ευρώ τα οποία περίσσεψαν από την πρώτη δόση της περαίωσης?
Τι είδους αλχημείες είναι αυτές κε Γεωργόπουλε και κε Μήνα????
Εδώ μιλάμε ότι τρώγονται πολλά χρήματα…

Οι διαφημιστικές πινακίδες που έχουν να εισπραχθούν χρήματα τα 2 τελευταία χρόνια, δηλαδή από τότε που ανέλαβε ο Γεωργόπουλος, 420.000 ευρώ τα οποία είναι στον αέρα, ή μήπως θα μεταφερθούν στον προϋπολογισμό του 2009? Και αν ήταν έτσι γιατί δεν έκανε ο Γεωργόπουλος υπομονή 20 μέρες να έρθει με το καλό το 2009 και να το εισηγηθεί τότε.

Σας το λέω αυτό διότι, έχουν εγκριθεί τα 300.000 ευρώ από το Δ.Σ. της ραδιοφωνίας, και όταν θα έρθει η ώρα για τον προϋπολογισμό του 2009, θα επικαλεστεί ως πρόεδρος της επιχείρησης ο Γεωργόπουλος, ότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι 3 μήνες, οπότε θα ζητήσει επιπλέον χρήματα για την επιχείρηση, αγνοώντας τα περισσότερα ΖΩΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο τα 300.000 ευρώ του 2008, που είχαν εγκρίθηκαν για τις οφειλές των μισθών.

Τώρα ξεπροβάλει μια λογική εξήγηση για το ότι ο Γεωργόπουλος ήθελε να είναι πρόεδρος στη ραδιοφωνία.
Η πλάκα είναι πως στο Δ.Σ. της ραδιοφωνίας εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συνεργασίας είναι… μαντέψτε!!!! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ…

Φαντάζομαι ότι και σε άλλες επιχειρήσεις θα υπάρχουν ανάλογοι χειρισμοί, ότι θα ψηφίζονται ποσά που τελικά κανείς δεν θα ξέρει που πηγαίνουν.

Υπάρχουν αυτοί οι ΑΛΗΤΕΣ που χάφτουν (ούτε καν ροκανίζουν) το δημόσιο χρήμα και που θα έρθουν κάποια στιγμή να μας πουν σε εμάς τους δημότες, ότι η τάδε δημοτική επιχείρηση πρέπει να κλείσει γιατί δεν μπορεί να την συντηρήσει ο δήμος.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…

Επειδή υπάρχουν πολλές απορίες σχετικά με το πρόστιμο από το υπουργείο οικονομικών στο ραδιόφωνο ύψους 800.000 ευρώ, το blog θα ερευνήσει σε βάθος το θέμα, και θα θέσει ερωτήματα που θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τον Γεωργόπουλο και την παρέα, καθώς τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συλλέξει δηλώνουν άλλα από αυτά που επικαλείται η δημοτική αρχή…

Σε ότι αφορά τον κο Μήνα, επειδή είναι νέος άνθρωπος, επειδή είναι εγκλωβισμένος σε ένα πόστο που του χρεώνει τεράστιες ευθύνες, καλό είναι να αποχωρήσει το γρηγορότερο, διότι θα έρχεται τυφώνας αποκαλύψεων για τα οικονομικά του δήμου μας.