ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ανεπιθύμητος είναι στο δήμο του ο δήμαρχος Ηρακλείου Στ. Γεωργόπουλος.
Ο κόσμος έχει εντυπωσιαστεί από την απραξία της δημοτικής αρχής, από τον τρόπο διοίκησης του δήμου, πάρα πολλοί δημότες είναι ενήμεροι για την κατάσταση που επικρατεί στις δημοτικές επιχειρήσεις.

Ακόμα και οι παραδοσιακοί υποστηρικτές της δεξιάς παράταξης στο Ηράκλειο, δηλώνουν την δυσαρέσκεια τους στον τρόπο με τον οποίο ο Γεωργόπουλος διαχειρίζεται την εντολή των δημοτών που η δεξιά παράταξη είχε να γευτεί εδώ και 35 χρόνια.
Αλώβητος ο Στ. Γεωργόπουλος επιμένει στην απαράδεκτη και επικίνδυνη διαχείριση και διοίκηση του δήμου, ελπίζοντας στα έργα βιτρίνας που έχουν ξεκινήσει περιμετρικά της κεντρικής πλατείας του Ηρακλείου.

Η αλήθεια είναι πως στελέχη της παράταξης του Γεωργόπουλου περιμένουν να συνετιστεί ο Σταύρος και να ασκήσει άλλου τύπου διοίκησης που θα εκφράζει αρκετούς από την δεξιά παράταξη. Υπάρχουν αρκετοί που δεν μπορούν να χωνέψουν την μετάλλαξη του Γεωργόπουλου προεκλογικά και μετεκλογικά, κάτι που τους έχει αδρανοποιήσει.

Το σίγουρο είναι ότι η δυσάρεστη εντύπωση των δημοτών στο πρόσωπο του Γεωργόπουλου είναι πλέον κατασταλαγμένη και δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να αντιστραφεί.
Όσα μέσα και να χρησιμοποιήσει ο Γεωργόπουλος τον 1μίση χρόνο που του απομένει μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές, περισσότερο θα θιγούν τα μέσα για την υποστήριξη παρά θα υπάρξει αποτέλεσμα για τον ίδιο.

Εξάλλου ήδη ξεπροβάλει μια νέα δημοτική κίνηση με επικεφαλή τον Π. Βλασσόπουλο, που δημιουργεί ρήγμα όχι μόνο στον Γεωργόπουλο αλλά και στην συσπείρωση της δεξιάς παράταξης στο δήμο μας.

Τα δεδομένα αλλάζουν, οι ισορροπίες γίνονται εύθραυστες και καλό είναι οι παρατάξεις να αντιμετωπίσουν με την δέουσα σοβαρότητα τα νέα δεδομένα, διότι ο κόσμος έχει γίνει πλέον δύσπιστος και και θυμωμένος με τους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου.