ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ…

Δρομολογείται και επισήμως η δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης με πρωτοβουλία του Παντελή Βλασσόπουλου. Μετά από επαφές του Βλασσόπουλου με ανθρώπους ανεξαρτήτου πολιτικής θέσης αλλά με ενδιαφέρον για τα κοινά του Ηρακλείου, φαίνεται ότι δημιουργείται μια καινούργια δημοτική κίνηση «αχρωμάτιστη» .

Έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα που θα αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά της κίνησης, αλλά ανοικτά και δημοσίως δεν έχει αναφερθεί κάποιο από αυτά.
Σύμφωνα με πληροφορίες Ιανουάριο ή Φεβρουάριο ο Π. Βλασσόπουλος θα ανακοινώσει και δημοσίως την δημιουργία της παράταξης του.

Ο Π. Βλασσόπουλος με την ενέργεια του να αποχωρήσει εκτός από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και από δημοτικός σύμβουλος, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την πλειοψηφία των δημοτών, έτσι και αλλιώς η παρουσία του στα κοινά ήταν και είναι άμεμπτη.
Κρίνω ενδιαφέρουσα αυτή την εξέλιξη καθώς η τοπική πολιτική σκηνή βρίσκεται σε τέλμα, αρκεί να μην στεγανοποιηθεί σε κομματικές ντιρεκτίβες.

Θα ήθελα να υποδείξω την προσοχή στον Π. Βλασσόπουλο, διότι πολλά ποντίκια που πηδάνε από το πλοίο όταν βουλιάζει, ψάχνουν να βρουν άλλο αμπάρι.
Και κάτι ακόμα…

Πρόσεξε Παντελή μη "ΦΑΡΜΑΚΩΘΕΙΣ"…