ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ MAIL ΤΟΥ BLOG

Παράπονα έμαθα πως έχουν από το blog κάποιοι «πρωταγωνιστές» σε προηγούμενα άρθρα.
Αναρωτιέμαι γιατί παραπονιούνται και δε στέλνουν ένα e-mail στο blog για να εκφράσουν απευθείας το παράπονο τους, και αν ακόμα υπάρχει κάτι το ανακριβές σε αυτά που γράφονται.
ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει στείλει e-mail, κάποιοι κλαίγονται συνεχώς, μάλλον περιμένοντας να τους λυπηθούν δίνοντας περισσότερη σημασία στον θιγμένο παρά στο γεγονός.

Η τακτική αυτή είναι γνωστή έτσι και αλλιώς, θέλω να πω ότι δε με εντυπωσιάζει, η στάση των «θυμάτων» του blog, όπως σας είχα γράψει και παλιότερα, υπάρχουν πολλά που ακούγονται στους διαδρόμους του δήμου, αλλά αν δεν μπορέσω να το επιβεβαιώσω, τότε δε μπορώ και να το δημοσιοποιήσω.

Ευτυχώς υπάρχουν οι κατάλληλες γνωριμίες που βοηθούν στο να εξασφαλίζεται η εγκυρότητα των πληροφοριών. Είναι προφανές ότι θιγόμενοι δεν απευθύνονται στο blog, διότι γνωρίζουν καταρχήν το αν κάτι που γράφεται ισχύει ή όχι, κατά δεύτερον αν κάποιος επικοινωνήσει με το blog και κάνει μια διάψευση, για την διάψευση, τότε ενδεχομένως φοβάται ότι μπορεί να βγουν περισσότερα στη φόρα.

Αν έχουμε αδικήσει ή αδικήσουμε κάποιον, να είναι σίγουρος ότι θα αποκαταστήσουμε άμεσα την αλήθεια, εξάλλου δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση, πέρα από το ότι γράφουμε φροντίζουμε να το βεβαιώνουμε πρώτα πριν το αναρτήσουμε.
Έχουμε θέσει κάποια ερωτήματα στο παρελθόν και θα τα επαναφέρουμε, ούτε γι’ αυτό έχουμε λάβει ένα mail που να δίνει κάποιες απαντήσεις.

Αυτό είναι το πλεονέκτημα του blog στην αλήθεια και την πραγματικότητα, ότι ο θιγόμενος δεν ξέρει ποιος είσαι για να έρθει να σου κλαφτεί, να σου προτείνει κάποιο deal, για να κάνεις τον κινέζο, σταματώντας να αναζητάς την αλήθεια.
Αυτό έχουν πάθει οι «θιγόμενοι» από το blog. Δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν αυτή την «πρωτόγνωρη» πηγή ενημέρωσης, και το χειρότερο… δεν μπορούν να την «δωροδοκήσουν»
Επειδή εμείς που ασχολούμαστε με το blog, είμαστε Ηρακλειώτες, επειδή μας ενδιαφέρει το Ηράκλειο και ότι αυτό διαθέτει, θα είμαστε παρόντες σε γεγονότα που εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα σε βάρος του δημότη και του δήμου.

Όποιος έχει παράπονο… ας το εκφράσει ευθέως, και να σταματήσουν να κάνουν τις κλαιγόμενες σουσουράδες, δήθεν επειδή αδικούνται από αυτά που γράφονται στο blog.
Φτάνει πια με αυτή την ανευθυνότητα σας… Όποιος σας γνωρίζει σας έχει σιχαθεί.