2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ

Κάνει τον μπροστάρη τώρα ο Στ. Γεωργόπουλος για τις υπαίθριε ς διαφημιστικές πινακίδες.
Το ερώτημα είναι… Καλά τώρα διαπίστωσε ο Στ. Γεωργόπουλος ότι δεν υπήρχε κανένας έλεγχος και φυσικά δεν εισπράττονται εδώ και 2 χρόνια τα μισθώματα για τις διαφημιστικές πινακίδες?
Αυτός ήταν που με δική του πρωτοβουλία και δική του ευθύνη, απέλυσε εργαζόμενο στον δήμο με σύμβαση αορίστου χρόνου 15ετίας που ήταν υπεύθυνος για τις διαφημιστικές πινακίδες, με δική του πρωτοβουλία ο Γεωργόπουλος μετέφερε από το ραδιόφωνο στο πουθενά! την εποπτεία και την διαχείριση των διαφημιστικών πινακίδων.
Μετά από την αποκάλυψη που αναρτήσαμε στο blog, για το ότι δεν έχει εισπραχθεί ούτε 1 ευρώ τα τελευταία 2 χρόνια από τα μισθώματα των διαφημιστικών πινακίδων, κινητοποιήθηκε ο Σταύρος να αποδείξει την θέληση του για να τακτοποιηθεί το θέμα.

Πόσα χρήματα έχει εισπράξει ο δήμος από τα μισθώματα των διαφημιστικών πινακίδων Κε Γεωργόπουλε???

Ποια υπηρεσία του δήμου είναι υπεύθυνη για την είσπραξη των μισθωμάτων?

Γιατί περιμένατε να περάσουν 2 χρόνια και εφόσον δημοσιοποιήθηκε το θέμα κινητοποιηθήκατε? Μήπως δε το γνωρίζατε?

Έχει την πολυτέλεια ο δήμος μας να αγνοεί 800.000 ευρώ που είναι το ποσό των μισθωμάτων για 2 χρόνια?

Εφόσον με δική σας ευθύνη αναλάβατε την μεταφορά των αρμοδιοτήτων και της ευθύνης στο δήμο από το ραδιόφωνο, ποια είναι η υπευθυνότητα σας σήμερα για αυτή σας την αμέλεια?.

Σιγά μην πάρουμε απάντηση. Εξάλλου τα ερωτήματα είναι ρητορικά, αλλά όχι να το παίζει και μπροστάρης από πάνω ο Σταύρος.