ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ....

Την ξανάκανε την κωλοτούπα ο Μαξούτης.
Τελικά κάποιοι τύποι είναι άπαιχτοι.

Θα σας περιγράψουμε το story της κωλοτούπας του Δημοτικού Συμβούλου (να τον χαίρονται όσοι τον επέλεξαν, πάνω από όλα ότι λέει το πράττει!).
Όπως είχαμε γράψει την Παρασκευή ο Μαξούτης είχε έτοιμη στο γραφείο του την παραίτηση από την θέση του αντιδημάρχου αλλά και του δημοτικού συμβούλου.

Το Σάββατο το πρωί ενημέρωνε γνωστούς και φίλους ότι πρόκειται να την παραδώσει το μεσημέρι στον Δήμαρχο. Ο Γεωργόπουλος επικοινωνεί με τον Μαξούτη και ζητάει να βρεθούνε στο γραφείο του στο δημαρχείο. Αυτό ήταν…
Ο Μαξούτης αφού ολοκληρώνει την συζήτηση με τον Δήμαρχο, τα γυρνάει όλα ανάποδα, όχι μόνο δεν παρέδωσε την παραίτηση του, αλλά διατυμπάνιζε σε γνωστούς και φίλους, ότι θα είναι ο τελευταίος που θα αποχωρήσει από την παράταξη!
Τώρα τι του υποσχέθηκε ο Γεωργόπουλος, τι σόι μυαλό έχει ο Μαξούτης που πείσθηκε από τα λόγια του Γεωργόπουλου, ένας θεός ξέρει.

Πάντως εδώ το θέμα δεν είναι μόνο ότι ο Μαξούτης άλλο αποφάσισε και άλλα έκανε, είναι ότι τσάμπα τα παντελόνια όπως θα έλεγαν σε παλαιότερα χρόνια, όταν υπήρχε σοβαρότητα, τιμή, έστω λίγη τσίπα ρε παιδί μου.
Η κωλοτούπα του Μαξούτη, χάλασε την επόμενη παραίτηση που ετοίμαζε ο Μακεδόνας δημοτικός σύμβουλος. Πάντως μπορεί να την γλίτωσε ο Γεωργόπουλος, αλλά θα του έρθουν άλλες τρικυμίες από εκεί που δεν το περιμένει.