ΤΟ ΠΟΥΛΙ......

Δυσαρεστημένος και μάλιστα εξαγριωμένος είναι ο Στ. Γεωργόπουλος με τους εργαζόμενους στον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ μετά την αιφνιδιαστικά επίσκεψη των επιθεωρητών του ΣΕΠΕ στα γραφεία του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού.

Ενοχλημένος και επιθετικός ήταν ο Δήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, και στις 29 Δεκεμβρίου, που οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στο σταθμό του ΗΣΑΠ και ενημέρωναν με φυλλάδια του δημότες για την 3μηνη καθυστέρηση των μισθών τους.

Μάλιστα τότε ο Γεωργόπουλος είχε καλέσει μέλη του σωματείου των εργαζομένων στο γραφείο του, δηλώνοντας την δυσαρέσκεια του και μάλιστα τους είπε ότι τον συκοφαντούν και ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί θα αντιμετωπίσουν νομικές συνέπειες.

Μήπως ο ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ είναι ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ του κερατά???
Μήπως η όποια αντίδραση νόμιμη και δίκαια απέναντι στην εξουσία πρέπει να τιμωρείτε σύμφωνα με τον Κο Γεωργόπουλο?

Οι εργαζόμενοι ακολούθησαν την νόμιμη οδό προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους, αφού εκεί τους οδήγησε ο ίδιος ο Γεωργόπουλος που δεν τους έδινε ένα πλάνο για το πότε υπολογίζει η επιχείρηση και με πιο τρόπο να πληρώσει τον κόσμο.

Το ότι Χριστουγεννιάτικα οι εργαζόμενοι μέσα στο κρύο μοίραζαν φυλλάδια για να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημα τους και αυτό κατά τον Κο Γεωργόπουλο δεν ήταν σωστό.
Τι πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι Κε Γεωργόπουλε όταν δε τους πληρώνουν??
Πιο κατά την γνώμη σας είναι το πρέπον για να μην ενοχλείτο η κάθε εξουσία?
Σέβεσαι Κε Γεωργόπουλε το σύνταγμα και τους νόμους???
Καλύπτει το σύνταγμα το δικαίωμα στον εργαζόμενο να διαδηλώσει?

Γνωρίζεται Κε Γεωργόπουλε ότι αυτό το δικαίωμα δεν αναγνωρίζονταν επί ΧΟΥΝΤΑΣ?
Βασίζεται σε νομοθετικά πλαίσια το ΣΕΠΕ, το οποίο επιλαμβάνεται όποτε υπάρχει εργασιακό πρόβλημα μεταξύ μιας επιχείρησης και του εργαζόμενου?
Δε σας αρέσει Κε Γεωργόπουλε που το ΣΕΠΕ έσπευσε να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων?

Πως το έχετε στο μυαλό σας?
Να γίνει κάτι ανάλογο με την ΚΕΚΚΟΙΠΗΑ που θα τους έχετε μέσα 9 μήνες και με την ανασφάλεια του πως και αν αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν θέση στην επιχείρηση στο μέλλον?
Προτιμάτε να κάνετε σιντριβάνια και παρτέρια με τα χρήματα των εργαζόμενων στον δήμο?
Διαθέστε από τον δικό σας παχουλό μισθό και της κόρης σας Κε Δήμαρχε, και όχι τους μισθούς των εργαζομένων.
Στην αρχή της διοίκησης του ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ, ο ίδιος έλεγε πως του φαίνονταν υψηλοί οι μισθοί ορισμένων εργαζόμενων στις δημοτικές επιχειρήσεις, μιλάμε για μισθούς της τάξης 1.200 ευρώ καθαρά, και μάλιστα αναρωτιόνταν θυμωμένος πως γίνεται κάποιοι να αμείβονται με τέτοια ποσά.

Ούτε συλλογικές συμβάσεις μετράνε για τον Δήμαρχο μας, ούτε οι νόμοι του κράτους.
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ άντε άδειασε μας την γωνιά, τις πρακτικές σου και την νοσηρή φιλοσοφία σου να την εφαρμόσεις στο σπίτι σου.

Δεν είναι δυνατό να εκλέγεται Δήμαρχος, με διαδικασίες οι οποίες ορίζονται και προστατεύονται από το σύνταγμα και το δημοκρατικό μας πολίτευμα, και μετά την εκλογή του να δείχνει απροκάλυπτα την ασέβεια του στους θεσμούς τους νόμους και το σύνταγμα.
Έρεε λαχείο που μας έπεσε στο Ηράκλειο…

Είχαμε να δούμε δεξιό δήμαρχο 30 χρόνια και μας έλαχε να είναι ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ….
Αντί κάποιοι να κρίνουν αυτά που προηγήθηκαν ως εμπάθεια στο πρόσωπο του Γεωργόπουλου, αντί να κρίνουν τους χαρακτηρισμούς ως ακραίους και ασεβείς, ας αναλογιστούν το οξύμωρο της θεσμικής θέσης του Γεωργόπουλου σε σχέση με τις απόψεις του και την συμπεριφορά του τα 2 χρόνια που είναι διοίκηση στο δήμο μας.

Ως Ηρακλειώτης είμαι εξοργισμένος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε περίπτωση σαν αυτή του Στ. Γεωργόπουλου, που αντί να ασχολείται με τις καθημερινές υποχρεώσεις του δήμου, εδώ και 2 χρόνια ασχολείται με τους εργαζόμενους, και το πώς θα κλείσει ή θα πουλήσει επιχειρήσεις του δήμου.

Δε σε ψηφίσαμε Κε Γεωργόπουλε για Λοχία, αλλά για Δήμαρχο.
Αν δεν μπορείς να λειτουργήσεις διαφορετικά, κάνε αίτηση στην Αυλώνα να γίνεις Λοχίας εξάλλου τα μέσα τα έχεις, μια ζωή άλλοι σου έβρισκαν δουλειά και μάλιστα διοικητική, γιατί για Δήμαρχος, που ήταν και η μοναδική φορά που κέρδισες κάτι με το σπαθί σου, δεν κάνεις.