ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ

Μια καινούργια ιδιαιτέρα εγκαταστάθηκε στο γραφείο του Στ. Γεωργόπουλου.
Με απόσπαση λένε…

ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ας γελάσω τρεις…

Λένε μάλιστα πως το νέο πρόσωπο είναι συγγενής βουλευτού της Ν.Δ.

Αλλά για να προλάβουν τις κακές γλώσσες που θα έλεγαν ότι «ορίστε οι άνθρωποι φροντίζουν για τα δικά τους παιδιά», πέταξαν την ευφυή βλακεία «η κοπέλα ήρθε στον δήμο με απόσπαση»

Αλήθεια… με την ευκαιρία να σας το αναφέρω…
Γνωρίζετε ότι υπάρχουν διάφοροι που έχουν προσληφθεί μέσω ΟΑΕΔ και με STAGE οι οποίοι δεν πατούν καν στο χώρο εργασίας τους?

Βασικά δεν θα χώραγαν τόσοι που έχουν μπει στο δήμο προσωρινά μεν, αλλά κάτι είναι και αυτό για βγάλει καμία υποχρέωση, μετά τις προεκλογικές υποσχέσεις ο Γεωργόπουλος.
Από την άλλη και ενώ γνωρίζει πολύ καλά ο Δήμαρχος ότι υπάρχουν «εργαζόμενοι» στο δήμο που εμφανίζονται μόνο για να πληρωθούν… όποτε πληρωθούν… από την άλλη την «πέφτει» στους παλιούς εργαζόμενους υποχρεώνοντας τους εκτός από το να κτυπούν την κάρτα να υπογράφουν σε ανεπίσημη λίστα!

Σίγουρα έχει χάσει τον λογαριασμό ο Σταύρος για το πόσους έχει τοποθετήσει στο δήμο μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, αυτό που δεν έχει υπολογίσει είναι ότι, τι να την κάνουν την 6μηνη και 9μηνη απασχόληση στον δήμο, όταν ούτε ένσημα έχουν, αλλά το κυριότερο δεν πληρώνονται όπως υπολόγιζαν στην ώρα τους.

Τσάμπα το ρουσφέτι Σταύρο μου…
Ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις σωστά.

Εδώ και 1 χρόνο ζητάνε στοιχεία από την αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο για το πόσα άτομα έχουν προσληφθεί από την στιγμή που ανέλαβε ο Γεωργόπουλος, και ακόμα περιμένουν.
Και τα άλλα η κακή οικονομική κατάσταση του δήμου οφείλονταν στους υπεράριθμους υπαλλήλους… απλά ο Σταύρος είναι ένθερμος υποστηρικτής της γενιάς των 700 ευρώ, όποιος αμείβεται περισσότερο από 700 ευρώ ανεξάρτητα τα επιδόματα και την προϋπηρεσία του στον δήμο, είναι ακριβός για τον δήμο μας.

Δεν ισχύει το ίδιο βέβαια για την κόρη του η οποία για 4ωρη σύμβαση αμείβεται με 2.000 ευρώ καθαρά τον μήνα!