ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ...

Κανένα φως στο βάθος του τούνελ δε βλέπουν οι εργαζόμενοι στις δημοτικές επιχειρήσεις, καθώς παραμένουν απλήρωτοι από 2-9 μήνες. Σε 10 μέρες τελειώνει ο Ιανουάριος και δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για το αν θα πληρωθούν έστω 1 μήνα.
Από πληροφορίες ο Γεωργόπουλος αδυνατώντας να αντιμετωπίσει την κατάσταση, σκέφτεται να στραφεί για ακόμα μια φόρα εναντίων των εργαζομένων κάνοντας περικοπές προσωπικού, ακόμα και να πουλήσει! ή να κλείσει κάποιες δημοτικές επιχειρήσεις.

Ενώ έχει το δικαίωμα και το ευεργετικό περιθώριο να περάσει εργαζόμενους από τις δημοτικές επιχειρήσεις στον δήμο, που σημαίνει πως απαλλάσσεται ο δήμος από το κόστος αυτών των εργαζομένων καθώς θα πληρώνονται από το δημόσιο ταμείο, παρόλα αυτά ο Γεωργόπουλος επιμένει να μην προχωρήσει σε αυτή την δυνατότητα, που και με τους εργαζόμενους δε θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά και ο δήμος θα ανακουφιστεί από το κόστος της μισθοδοσίας τους.

Ο Γεωργόπουλος δε θέλει…
Όπως δε θέλει να υπάρχει και μια σειρά στις υποχρεώσεις του δήμου απέναντι στους εργαζόμενους. Δε θέλει να πληρώνονται, γιατί με το υπάρχον καθεστώς των καθυστερήσεων η ανασφάλεια και η μιζέρια κορυφώνονται και ο Σταύρος ηδονίζεται όταν βλέπει τους εργαζόμενους στους δήμο, ανασφαλείς, τρομοκρατημένους και σκυθρωπούς.
Αυτό το όρθιο γουρούνι, συγχωρέστε με αλλά δεν μπορώ να τον αποκαλέσω άνθρωπο, πρέπει να φύγει επειγόντως από το Ηράκλειο. Αυτός ο αχρείος, κομπλεξικός, άεργος, κρετίνος όσο θα πλησιάζει η ώρα που θα τσακιστεί να φύγει, τόσο πιο ακραίος και αντιδημοκρατικός θα γίνεται, τόσο πιο επικίνδυνος θα είναι για τον δήμο και τις υποχρεώσεις του συνολικά απέναντι στους δημότες.

Σκεφτείτε μόνο τις οφειλές σε μισθούς 2-9 μηνών σε περίπου 300 εργαζόμενους, τι φέσι είναι αυτό για τον επόμενο δήμαρχο, δεν μπορώ να συνυπολογίσω χρέη σε τρίτους, αλλά φαντάζομαι πως και εκεί κάπως παρόμοια θα είναι η κατάσταση.

ΑΠΛΑ ΔΕ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ!
Στο μυαλό του έχει το ότι είναι δήμαρχος και ότι γουστάρει θα κάνει.
Τι να περιμένεις από τέτοιον τενεκέ που σκέφτεται έτσι.

Προεκλογικά φιλούσε κατουρημένες ποδιές και μόλις εξελέγη μουρλάθηκε.
Είναι άκρως επικίνδυνος και ακατάλληλος ο Στ. Γεωργόπουλος για την θέση που έχει, όπως παρομοίως επικίνδυνοι και ακατάλληλοι αποδεικνύονται οι δημοτικοί σύμβουλοι, που εξακολουθούν και τον στηρίζουν.

Γεγονός είναι ότι περίπου 300 εργαζόμενοι στις δημοτικές επιχειρήσεις περιμένουν μισθούς από 2-9 μήνες, γεγονός είναι ότι δε έχουν ενημερωθεί για το πότε σκοπεύει η διοίκηση του δήμου να αποπληρώσει τα οφειλόμενα, ο κύριος Μήνας (Αντιδήμαρχος των οικονομικών) κάνει το σωσίβιο του Γεωργόπουλου, με το να παρουσιάζει το μέλλον βελούδινο, και γενικότερα μιλάμε για το απόλυτο χάος, για μια αδιαφανή διαχείριση που όλοι απορούν που καταλήγουν τα χρήματα του δήμου, αν εισπράττονται δημοτικοί φόροι από τα καταστήματα που έχουν πλημμυρίσει την κεντρική πλατεία της πόλης.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, έχουμε και τους δημοτικούς συμβούλους, να τους βρίζει ο Γεωργόπουλος και αυτοί όχι μόνο να το δέχονται, αλλά να τον στηρίζουν και από πάνω.

Ρε Κρετίνοι, όταν δεν ήσαστε ικανοί να διαφυλάξετε την αξιοπρέπεια σας και την προσωπικότητα σας, τι θέλετε και μπλέκεται με τα κοινά?
Τι σκατά ξεποδαριαζόσασταν προεκλογικά αλιεύοντας ψήφους?
Με τι μούτρα θα κυκλοφορείται στο Ηράκλειο μόλις η κλεψύδρα αδειάσει?

Κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι του Γεωργόπουλου, είστε το ίδιο και το αυτό, και μάλιστα ο Γεωργόπουλος είναι και πιο αυθεντικός από εσάς, διότι αυτό που σκέφτεται το πράττει, ενώ εσείς μπορεί να σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο, αλλά δε τολμάτε να το πράξετε, και δήθεν στηρίζεται τον Καραμούζα για το καλό της παράταξης και του κόμματος, και επειδή έχετε χρέος στον κόσμο που σας ψήφισε.

Φτου σας Λαμόγια!!!!!!

Υ.Γ. …και μην ακούσω κανέναν να θιχτεί από τα γραφόμενα, κάντε τον απολογισμό σας, κοιταχτείτε στον καθρέφτη, μπορεί να δείτε ένα πρόσωπο γνωστό….