OSCAR ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!!!

Το άρθρο αφορά το δελτίο τύπου του δήμου Ηρακλείου σχετικά με τα οικονομικά του ραδιοφώνου.

Διαβάστε αν θέλετε τις 2 προηγούμενες αναρτήσεις και μετά το συγκεκριμένο για να έχετε συνολική εικόνα του θέματος.

Η τακτική του Στ. Γεωργόπουλου και η πολιτική του θα συμπλήρωνα, είναι του φαίνεστε και βασίζεται στις εντυπώσεις που ελπίζει ο ίδιος ότι θα δημιουργήσει προς παραπλάνηση της κοινής γνώμης.
Η ανευθυνότητα του και η αδυναμία του στην διαχείριση συνολικά, πόσο μάλλον στην διαχείριση κρίσεων, τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.
Αυτό καταγράφεται έκδηλα στο δελτίου τύπου που τόλμησε! να κοινοποιήσει θέλοντας να κοροϊδέψει πρώτα τον εαυτό του και έπειτα τους αναγνώστες του ανακριβούς δελτίου τύπου.
Στο δελτίο τύπου αναφέρει ως ανακρίβεια την μη καταβολή των 2 μισθών για τους οποίους οι εργαζόμενοι του Επικοινωνία 94FM προέβησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 29 Δεκεμβρίου.
Έχουν πληρωθεί οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο του δήμου κύριε Γεωργόπουλε για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο?
Μιλούσαν για 2 μήνες γιατί μέχρι την ώρα που ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας δεν είχαν πληρωθεί και τον Οκτώβριο.

Το ανακριβές ποιο είναι ακριβώς ΔΗΜΑΡΧΕ Κε ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ που τολμάτε να λέτε πως η διαμαρτυρία προσέγγιζε τα όρια της συκοφαντίας?

Συκοφαντία είναι όταν όντως κάποιοι διαμαρτύρονται για ότι είναι 2 μήνες απλήρωτοι, και σπεύδεις με επίσημη ανακοίνωση να τους διαψεύσεις, ενώ αυτό αποτελεί γεγονός.
Δηλαδή ο Γεωργόπουλος δε διστάζει να υποτιμάει με την ευκαιρία τις ευθύνες τους αφενός και αφετέρου τους Ηρακλειώτες με το να τους ανακοινώνει ανακρίβειες και ψεύτικα στοιχεία.
Αυτός είναι ο Δήμαρχος Ηρακλείου ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ και αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ, καμαρώστε τον.

Το κορυφαίο σημείο στο δελτίο τύπου είναι το εξής:
«Επίσης, θα είχαμε ποινικές κυρώσεις με επικίνδυνες συνέπειες για μέλη του νυν Δ.Σ. όπως και για μέλη των προηγούμενων Δ.Σ.»
Να ενημερώσω για όσους δε γνωρίζουν ότι στο νυν Δ.Σ. πρόεδρος της επιχείρησης είναι ο ίδιος ο Στ. Γεωργόπουλος! που λόγο της θέσης του στο νυν Δ.Σ. του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 θα ήταν ο πρώτος που θα του αποδίδονταν ευθύνες… ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΑΜΕΣΑ 180.000 ευρώ για την περίφημη περαίωση!

Στην ανακοίνωση κρύβεται μια πολύ πονηρή πρόθεση, να στρέψει τους Ηρακλειώτες ενάντια στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό, χρησιμοποιώντας μάλιστα «φουσκωμένα» ποσά, παρόλο που υπάρχει δημοσιοποιημένος ο προϋπολογισμός στην εφημερίδα ΠΑΡΟΝ και που θα αναρτήσουμε στις επόμενες ώρες.

«…ενημερώσει ότι τα έξοδα της επιχείρησης, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσό αφορά στην μισθοδοσία των εργαζομένων, ανέρχονται κατά προσέγγιση στο ποσό των 1.600.000 ευρώ, ενώ τα ανάλογα έσοδα ανέρχονται κατά προσέγγιση στο ποσό των 120.000 ευρώ.»
Μπορεί ο κος Δήμαρχος να μας δώσει τα έξοδα και τα έσοδα του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ των προηγούμενων ετών για να κάνουμε μια σύγκριση?

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ Κε ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ…

Θα το κάνουμε αυτό διότι ο Κος Γεωργόπουλος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος που το ραδιόφωνο παρουσιάζει αυτή την εικόνα, από την στιγμή που ανέλαβε τον δήμο Ηρακλείου ανέλαβε και το ραδιόφωνο για το οποίο αναφέρει τα παραπάνω νούμερα.
Είναι ο κύριος υπεύθυνος για το ότι το ζωντανό πρόγραμμα του σταθμού αποτελείται κατά 95% από δημοσιογραφικές εκπομπές περιορισμένου και λογοκριμένου υλικού, είναι αυτός που από 20 ώρες που ήταν το ζωντανό πρόγραμμα του ραδιοφώνου πριν αναλάβει είναι πλέον 13 ώρες!

Μήπως και γι’ αυτό φταίνε οι εργαζόμενοι και οι Ηρακλειώτες?

Είναι τόσο ηλίθιος ο Κος Γεωργόπουλος που την ανεπάρκεια του και την ανικανότητα του την δημοσιοποιεί επισήμως με δελτίο τύπου.

Αφαίρεσε τα μισθώματα από τις διαφημιστικές πινακίδες που εισπράττονταν από το ραδιόφωνο, τις μετέφερε στο πουθενά, ουσιαστικά δηλαδή αφαίρεσε ένα έσοδο για το ραδιόφωνο της τάξης των 400.000 ευρώ ετησίως, όπου τα 2 τελευταία χρόνια δεν έχουν εισπραχθεί ούτε 1 ευρώ.

Αλήθεια Κε Γεωργόπουλε? Πόσο κόστισε φέτος ο οδηγός αγοράς που το ραδιόφωνο αναλαμβάνει της έκδοση του?

Είχε κάποιο κέρδος το ραδιόφωνο ή όλα τα χρήματα πήγαν στο ατελιέ και το τυπογραφείο?
Που είναι ο μειοδοτικός διαγωνισμός για την εκτύπωση του οδηγού αγοράς κε Γεωργόπουλε?

Τολμάνε και μιλάνε οι ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ, ΑΘΛΙΟΙ, ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, μιλάει ο κρατικοδίαιτος Στ. Γεωργόπουλος…

Έσπευσε κατά τα άλλα, ο ΒΛΑΚΑΣ να ενημερώσει τους Ηρακλειώτες…