ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε τώρα σε 6 βίντεο, λεπτό προς λεπτό τι συνέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου με το πραξικόπημα της Δημοτικής Αρχής, να μην συζητηθεί το θέμα της ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ.

Τα έξι βίντεο έχουν το εξής περιεχόμενο:

Πραξικόπημα στο Δημ. Συμβούλιο Ηρακλείου 01
Η τοποθέτηση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νόρας Κατέχη, προκειμένου να δικαιολογήσει το απίστευτο πραξικόπημα για το θέμα των εργαζομένων της ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ.

Πραξικόπημα στο Δημ. Συμβούλιο Ηρακλείου 02
Οι αρχικές τοποθετήσεις των στελεχών της αντιπολίτευσης.

Πραξικόπημα στο Δημ. Συμβούλιο Ηρακλείου 03
Η αρχική τοποθέτηση του δημάρχου και συμβούλων της συμπολίτευσης και η δευτερολογία της αντιπολίτευσης. Στο τέλος γίνεται διακοπή της συνεδρίασης για διαβουλεύσεις.

Πραξικόπημα στο Δημ. Συμβούλιο Ηρακλείου 04
Η συνεδρίαση ξεκινά και πάλι, ενώ στο διάλειμμα ο Κεσκινίδης δεν πείστηκε να αλλάξει γνώμη. Η δημοτική αρχή λοιπόν προχωρά ολοταχώς για το πραξικόπημα προσπαθώντας να το διανθίσει με διάφορες δικαιολογίες. Η αντιπολίτευση εξαπολύει μύδρους και τελικά αποχωρεί.

Πραξικόπημα στο Δημ. Συμβούλιο Ηρακλείου 05
Αφού αποχώρησε η αντιπολίτευση γιατί η πρόεδρος του Δ.Σ. αρνήθηκε παρανόμως να βάλει το θέμα της ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ και να συζητηθεί επι της ουσίας, ο δήμαρχος Στ. Γεωργόπουλος παίρνει τον λόγο και μιλά επι της... ουσίας(!) σε ένα πραγματικό ντελίριο.

Πραξικόπημα στο Δημ. Συμβούλιο Ηρακλείου 06
Στο τέλος ακολουθούν οι παρεμβάσεις των εργαζομένων, που απαντούν στον δήμαρχο, καθώς και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κ. Μήνας, ο οποίος φυσικά μιλά και αυτός επι της ουσίας για ένα θέμα που δεν επέτρεψε να συζητηθεί επι της ουσίας, λίγη ώρα πριν η πρόεδρος του Δ.Σ.

Video 1


Video 2


Video 3


Video 4


Video 5


Video 6


Από το www.zonews.gr