ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ?

Με περηφάνια παρακολουθήσαμε στο αποκαλυπτικό δελτίου του Κου Παπαγιάννη στο Extra 3, να αναφέρεται συνεχώς το όνομα του δημάρχου μας Στ. Γεωργόπουλου.

Το αποκαλυπτικό δελτίο παρουσίασε μια λίστα που διέρρευσε από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία καταγράφονταν ρουσφέτια που ζητούσαν «προύχοντες» του κόμματος. Σε αυτή την λίστα υπήρχε και το όνομα του Στ. Γεωργόπουλου ως Δήμαρχος Ηρακλείου, ο οποίος ζητούσε να τοποθετηθεί η γυναίκα του στην Δ’ εφορία Αθηνών!

Όπως λέγεται το συγκεκριμένο παράρτημα είναι φιλέτο, και δεν ήταν τυχαία η επιλογή.
Επίσης αναφέρθηκε και η τοποθέτηση της κόρης του ως ειδικής συμβούλου στον δήμο Ηρακλείου, αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων του.

Παρότι οι συντελεστές της εκπομπής καλούσαν τον Στ. Γεωργόπουλο να επικοινωνήσει μαζί τους για να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, φυσικά ο Καραμούζας δεν μπήκε στον κόπο, προτιμώντας την σιωπή. Η συγκεκριμένη εκπομπή θα δώσει συνέχεια στο θέμα.
Να ενημερώσω για όσους δε το γνωρίζουν ότι ο Κος Παπαγιάννης, είχε περάσει για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Ηρακλείου στις μέρες του Στ. Γεωργόπουλου.

Το παρακάτω video είναι αφιερωμένο στον εντιμότατο
ΔΗΜΑΡΧΟ μας ΣΤΑΥΡΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ