ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ Ο ΣΤ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Διαπίστωσα πως ο ηθικός δήμαρχος μας Σταύρος Γεωργόπουλος, έχει δηλώσει σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, τρία διαφορετικά επαγγέλματα!

Και να ξεκινήσουμε με την σειρά, στην επίσημη σελίδα της Νέας Δημοκρατίας του κόμματος που προέρχεται ο Γεωργόπουλος, και πιο συγκεκριμένα στη σελίδα που η ΝΔ ανακοίνωσε τους υποψήφιους Δημάρχους για τις περασμένες δημοτικές εκλογές, αναφέρεται ότι το επάγγελμα του Σταύρου είναι Οικονομολόγος!!!!!

Στο βιογραφικό του Γεωργόπουλου στην σελίδα της παράταξης Όραμα για το Ηράκλειο, αναφέρεται ότι ο δήμαρχος είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός (ενσύρματες τηλεπικοινωνίες), Οργάνωσης Διοίκησης Επιχειρήσεων, Παιδαγωγικής Σχολής Αθηνών.

Επανερχόμαστε στη σελίδα της Νέας Δημοκρατίας και πιο συγκεκριμένα εκεί που αναγράφονται τα μέλη της κεντρικής επιτροπής, συναντάμε και πάλι το όνομα του Σταύρου Γεωργόπουλου αλλά αυτή τη φορά ως καθηγητής!

Τελικά ο πολυπράγμων Σταύρος Γεωργόπουλος τι ακριβώς επαγγέλονταν πριν γίνει Δήμαρχος Ηρακλείου?

Στο βιογραφικό του αναφέρει ότι έχει συγγράψει τρία βιβλία με τίτλους: «Θέματα Κυκλωμάτων», «Ασκήσεις Ηλεκτρονικών», «Θέματα Ηλεκτροτεχνίας», νομίζω ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα οικονομικά, αντιθέτως μπορεί να έχουν κάποια σχέση με την διδασκαλία.

Σε ότι αφορά όμως την διδασκαλία (επίσης από το βιογραφικό του Γεωργόπουλου) αναφέρει ότι δίδαξε «Οργάνωση και Διοίκηση» σε στελέχη Π.Ε του Υπουργείου Κοινωνικών Υπηρεσιών και στην ιδιωτική εκπαίδευση. Ως Καθηγητής Ηλεκτρονικών δίδαξε στα ΚΑΤΕΕ, στα πρότυπα Λύκεια του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος (προϊστάμενος τμήματος) και στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Ας δεχθούμε λοιπόν ότι ο δήμαρχος μας είχε κάποια διδακτική δράση, οπότε το να δηλώνει ως επάγγελμα τη διδασκαλία δεν είναι άτοπο. Από την άλλη όμως και όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό του δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με τα οικονομικά.

Σας παραθέτω τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις
http://sgeorgopoulos.gr/cv.html
http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=9094&Itemid=207
http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=42888&Itemid=151

Τα συμπεράσματα δικά σας…