ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΕ ΒΟΥΡΚΟ

Ακόμα περιμένουμε να λάβουμε κάποια ένσταση για ανακρίβειες που έχουν αναρτηθεί στο blog…

Τι θα γίνει βρε παιδιά θα μας πείτε επιτέλους τι το ανακριβές έχουμε γράψει στο blog?
Εφόσον δεν υπάρχουν ανακρίβειες τότε θεωρείται αυτομάτως ο Κος Γεωργόπουλος συκοφάντης…

Θα μας πει ο Στ. Γεωργόπουλος και η αυλή του, πως εννοεί την ηθική, γιατί μάλλον η έννοια που έχουμε στο μυαλό μας απέχει από την δική σας...

Μας έστειλες ένα εξώδικο Κε Γεωργόπουλε, και τελικά όπως προκύπτει από τα σημερινά στοιχεία που ανεβάσαμε στην σελίδα, είσαστε όχι μόνο θρασύς αλλά και επιπόλαιος.

Είσαστε ανάξιος να διαχειριστείτε τις πράξεις σας και τον θυμό σας, είσαστε ακατάλληλος για την θέση και το αξίωμα που απολαμβάνετε.

Πηγαίνετε για μαλλί και γυρνάτε κουρεμένος, είσαστε αήθης και επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο, όταν επικαλείστε την τιμιότητα σας, την ηθική σας, και μέσα σε 2 χρόνια έχετε υποπέσει σε απίστευτα και αξιόποινα αίσχη.

Είσαστε κατάπτυστος, και αναξιοπρεπής, είστε απατεώνας με τις πρακτικές σας να το αποδεικνύουν περίτρανα.

Και ζητάτε και τα ρέστα?

Αν ο κοινός πολίτης δημοσιοποιούσε παραποιημένα στοιχεία εφημερίδας, παρουσιάζοντας τα σαν πραγματικά στοιχεία που αφορούν την δημόσια διοίκηση, δε θα είχε επιπτώσεις?
Δε θα τον μαζεύανε με την πρώτη καταγγελία?

Πόσο ακόμα νομίζεις κε Γεωργόπουλε ότι θα πάει αυτή η ιστορία?
Μέχρι πότε θα την βγάζεις καθαρή?

Καλά οι επικοινωνιολόγοι που έχεις προσλάβει τι δουλειά κάνουν??
Αλήθεια ποιος τους πληρώνει αυτούς?
Μήπως πρέπει να μας επιδείξετε παραστατικά που να αποδεικνύουν ότι δεν πληρώνονται με χρήματα των δημοτών?

Μήπως πρέπει να ενημερώσετε τους Ηρακλειώτες για το πόσο κόστισε η διαμόρφωση του 1ου ορόφου του δημαρχιακού μεγάρου, που θα είναι το γραφείο σας?

Μπορείτε να μας πείτε πόσο κοστίζουν μηνιαίως οι καφέδες και τα κεράσματα που πληρώνονται από το ταμείο της ραδιοφωνίας, και γιατί τα κεράσματα δεν τα χρεώνονται οι κουβαρντάδες?

Μήπως είναι προσωπικά στοιχεία αυτά Κε Μαραγκέ?
Μπορείτε να μας πείτε πόσοι είναι οι εργαζόμενοι στον δήμο, από τους 800 που αναφέρατε ότι παραλάβατε στο γνωστό πλέον φυλλάδιο-κρεμάλα?

Ποιους θέλεις να λιώσεις Κε Γεωργόπουλε?

Μπορούν να μας που οι δημοτικοί σας σύμβουλοι, αν δεν γνώριζαν τώρα που έμαθαν για το ήθος σας, εξακολουθούν να σας στηρίζουν?

Μπορεί να μας πει η αντιπολίτευση που και εκείνη δεν γνώριζε, τώρα που έμαθε τι πρόκειται να κάνει?

Ακόμα περιμένουμε την καταγγελία που αμφιβάλλουμε αν έχει γίνει για την πρωτόγνωρη ενέργεια της προέδρου του Δ.Σ. να αποσύρει με δική της πρωτοβουλία θέμα προς ψήφιση, επειδή δεν έβγαιναν τα κουκιά και το αποτέλεσμα θα ήταν αντίθετο με αυτό που προσδοκούσε ο Κος Δήμαρχος.

Μπορεί η αντιπολίτευση να μας πει ποιος είναι ο ρόλος της στην κοινωνία του Ηρακλείου και στο δημοτικό συμβούλιο?

Μπορεί να μας πει ο τέως δήμαρχος Γ. Μαστοράκος για πιο λόγο δεν προχώρησε η καταγγελία για την παραποίηση στοιχείων στο φυλλάδιο – κρεμάλα, που τον εξέθετε τον ίδιο και τους συνεργάτες του?

Μπορείτε να μας πείτε όλοι εσείς οι αιρετοί…. για πιο λόγο ζητάτε την ψήφο μας κάθε 4 χρόνια?

Έχετε μετατρέψει άπαντες την τοπική πολιτική σκηνή της πόλης μας σε βούρκο, μας έχετε βγάλει από τα ρούχα μας, και δεχόμαστε απειλές από τελειωμένους τζαναμπέτηδες, που δεν έχουν ίχνος τσίπας επάνω τους, που δε διστάζουν να επικαλούνται το δίκαιο και τους νόμους όταν οι ίδιοι αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή για την υπόλοιπη κοινωνία.

Είναι προσωπικό θέμα το ρουσφέτι του Κου Γεωργόπουλου για την γυναίκα του Κε Μαραγκέ? Δεν αφορά τον δημόσιο βίο? Δεν θίγει την ισονομία και την ισοπολιτεία που είναι αναπόσπαστα ιδανικά του δημοκρατικού πολιτεύματος?

Είσαστε και εσείς αιρετός με έναν δικό σας τρόπο αντίληψης των πραγμάτων, ο οποίος όμως επιτρέψτε μου να σας πω, ότι δεν αφορά το κοινό συμφέρον και το πολίτευμα το οποίο σας δίνει το δικαίωμα να λέτε την άποψη σας ελεύθερα.

Σαφώς και το ρουσφέτι του Κου Γεωργόπουλου δεν είναι προσωπική του υπόθεση, αλλά απόλυτα κοινωνικό καθώς ο Κος ΗΘΟΣ, εκμεταλλευόμενος την θέση του και την εξουσία της παράταξης του, προσπάθησε με άτιμο τρόπο να βολέψει συγγενή του 1ου βαθμού.

Σαφώς και είναι υπόλογος στην κοινωνία ο Κος Γεωργόπουλος, πόσο μάλλον όταν επιμένει μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος, όχι μόνο δεν διέψευσε το ότι ήταν το όνομα του στις λίστες, αλλά βγάζει και ανακοίνωση μερικές μέρες μετά η οποία ξεκινάει «Η μέχρι σήμερα πολιτεία της συζύγου μου και εμού διέπεται από ήθος, εντιμότητα, εργατικότητα και προσφορά έργου, όχι μόνο προς τις υπηρεσίες που υπηρετήσαμε, αλλά και προς την κοινωνία.»
Δώστε του λοιπόν εσείς προσωπικά Κε Μαραγκέ και Κε Κουτσούκο και μαζί και η παράταξη που διοικεί τον δήμο, βραβείο για το ήθος του και την προσφορά του στην κοινωνία.

Εμάς μπορείτε να μη μας κοροϊδεύετε πλέον?
Και όταν λέω εμάς μιλάω για τους δημότες του Ηρακλείου.

Αν δεν αντιλαμβάνεστε το μέγεθος και την σοβαρότητα του θέματος, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα και αφορά ένα δικό σας μοναδικό τρόπο που σκέπτεστε και αντιλαμβάνεστε καταστάσεις. Το βέβαιο είναι ότι οι αντιλήψεις σας αφορούν μια μικρή μειοψηφία και όχι το κοινό σύνολο.