ΑΣΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Αυτά είναι τα ψεύδη και οι αναλήθειες κε Γεωργόπουλε?

Αυτές είναι οι συκοφαντίες και οι εκβιασμοί?

Μόνο σας εκθέτετε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας, και αυτά που προηγήθηκαν είναι ένα μικρό μέρος σε σχέση με αυτά που θα ακολουθήσουν.

Θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους παρακολουθούν το blog να κρίνουν από μονοί τους ποιος είναι κατάπτυστος, συκοφάντης και εκβιαστής.

Θα πρέπει και οι αρχές να είναι πολύ προσεκτικές σε ότι αφορά οποιαδήποτε κίνηση τους βάσει αυτών που επικαλείται ο Στ. Γεωργόπουλος διότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα εκθέσει άλλους που τους έχει βάλει μπροστά.

Αναιρέσατε την υπογραφή σας Κε Γεωργόπουλε στην Κυλλήνη παρουσία μάλιστα και άλλων δημάρχων της Αττικής, με την οποία θα μεταφέρονταν στον δήμο, οι εργαζόμενοι στις δημοτικές επιχειρήσεις?
Το είχατε υποσχεθεί εξάλλου και στην επιστολή σας σε όλους τους δημότες μετά την εκλογή σας την οποία έχουμε αναρτήσει παρακάτω, ότι κανείς εργαζόμενος δεν θα χάσει την θέση του.

Πως προσλάβατε την κόρη, εφόσον υπάρχει οικονομικό πρόβλημα λόγω την υπεράριθμων εργαζομένων στον δήμο, η οποία λαμβάνει σχεδόν το ίδιο ποσό όσο 3-4 εργαζόμενοι στις δημοτικές επιχειρήσεις?

Εφόσον υπήρχε οικονομικό πρόβλημα γιατί προχωρήσατε στην αγορά αυτοκινήτου Mercedes και μάλιστα λιμουζίνα?

Εφόσον ο δήμος Ηρακλείου έχει οικονομικό πρόβλημα, γιατί δεν έχουν εισπραχθεί τα μισθώματα από τις υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες, που με δική σας ευθύνη μεταφέρατε την διαχείριση και την επίβλεψη από την ραδιοφωνία στον δήμο, χωρίς κανένας να γνωρίζει τίποτα? Το ποσό για τα 2 χρόνια είναι περίπου 800.000

Ποιος πληρώνει για την εφημερίδα σας «Δημότης με όραμα» η οποία παρουσιάζει μια μαγική εικόνα για το Ηράκλειο και για την διοίκηση του δήμου?

Γιατί δεν έχετε δώσει μέχρι σήμερα συγκεκριμένα στοιχεία για το πόσοι εργαζόμενοι έχουν απομακρυνθεί από τον δήμο και πόσοι έχουν προσληφθεί τα 2 χρόνια που διοικείται?

Πότε θα πληρωθούν τους μισθούς 9 μηνών δεκάδες υπάλληλοι στην ΚΕΚΟΙΠΗΑ, και γιατί είναι ακόμα απλήρωτοι για τόσους μήνες?

Φυσικά δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι στην συγκεκριμένοι δημοτική επιχείρηση στις υπόλοιπες επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι 1-2 μήνες.

Αυτοαποκαλείστε επιστήμων, πιο πανεπιστήμιο τελειώσατε κε Γεωργόπουλε που σας δίνει αυτό το περιθώριο?

Ποιό είναι το έργο που έχετε πετύχει Κε Γεωργόπουλε αυτά τα 2 χρόνια που είσαστε δήμαρχος, γιατί εμείς οι προκατειλημμένοι δεν έχουμε δει το παραμικρό να γίνεται ή να βελτιώνεται στην πόλη μας.

Για την ιστορία, να σας ενημερώσω ότι αυτά τα δύο χρόνια που διοικεί τον δήμο ο Κος Γεωργόπουλος, έχουν παραιτηθεί 3 δημοτικοί σύμβουλοι, από το αξίωμα, 3 γενικοί γραμματείς του δήμου, υπάρχουν αρκετές παραιτήσεις που αφορούν θέσεις ευθύνης (πρόεδροι, αντιπρόεδροι επιχειρήσεων), και όλα αυτά μόλις σε 2 χρόνια.