ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ...

Τι γίνεται κε Γεωργόπουλε με τα ερωτήματα που σου έχουμε θέσει?

Καλά μας έστειλες το εξώδικο, αλλά για την ταμπακιέρα μηδέν λόγος!

Σήμερα θα προσθέσω και κάποια ακόμα ερωτήματα…
Μπορείτε να μας πείτε πόσες θέσεις πάρκιν πληρώνει ο δήμος στο υπόγειο γκαράζ του δημαρχιακού μεγάρου, και ποίοι είναι αποδέκτες αυτής της προσφοράς σας?

Μπορείτε να μας πείτε ο νυν κύριος που εκτελεί καθήκοντα γενικού γραμματέα του δήμου, μήπως δε θα έπρεπε διότι είναι συνταξιούχος του δημοσίου, ή εκτός αν δεν αμείβεται αλλά το κάνει για χόμπι. Το ότι είναι συνταξιούχος του δημοσίου δε το γνωρίζατε Κε Γεωργόπουλε?

Αυτός είναι ο Κος Δήμαρχος, είναι εντελώς «ξεβράκωτος» και χωρίς να σκεφτεί καν το πόσο εκτεθειμένος μπορεί να βρεθεί, στέλνει ένα εξώδικο να τρομοκρατήσει, ένα blog, που απλώς αναφέρεται σε περιστατικά και περιγράφει γεγονότα που ο Κος Γεωργόπουλος, δε θα ήθελε με τίποτα να κυκλοφορήσουν.

Και βέβαια σε τακτά χρονικά διαστήματα θα μαθαίνεται περισσότερα φαινόμενα κακοδιαχείρισης, σπατάλης, αδιαφάνειας που θα αφορούν την δημοτική αρχή.

Εντωμεταξύ επειδή τα έχει κάνει ΣΚΑΤΑ με το ραδιόφωνο, έμαθα πως ετοιμάζεται να τοποθετήσει άλλον για πρόεδρο της επιχείρησης. Φυσικά αυτό δε το κάνει γιατί αναγνώρισε την ανικανότητα του να ανεβάσει το ραδιόφωνο, αλλά γιατί δεν θέλει να εμπλακεί σε ευθύνες που θα προκύψουν μετά από ελέγχους που θα γίνουν από καταγγελίες. Το σίγουρο είναι πως τις ευθύνες δε τις γλιτώνει, και θα βρεθεί αντιμέτωπος όσο και να προσπαθήσει να απαλλαγεί.

Σε ότι αφορά τα μισθώματα από τις διαφημιστικές πινακίδες, εκεί και αν γίνεται πανικός.
Ενώ μόνος του τα μαγείρεψε, τώρα ψάχνει τρόπο να χρεώσει ευθύνες σε υπαλλήλους του δήμου, που δήθεν έπρεπε να μεριμνήσουν και επαλειφθούν των ευθυνών τους.
Ενώ το Δημοτικό συμβούλιο έπαιρνε αποφάσεις για το θέμα, ο Κος Γεωργόπουλος είχε κριμένο στο συρτάρι του έγγραφο της περιφέρειας που έκρινε παράτυπες τις αποφάσεις, και ο Κος Δήμαρχος δε το έλεγε σε κανέναν, και τώρα που τα πράγματα αγρίεψαν κάνει τον κινέζο.

Τι θέλετε φίλε συνδημότες να γράψουμε για αυτόν τον άνθρωπο?

Να κάνουμε απλώς υπομονή μέχρι τον Νοέμβριο του 2010, που θα μας αδειάσει την γωνιά?

Να αναφερόμαστε στο όνομα του με το σεις και με το σας?

Να καταπίνουμε τον θυμό μας και την αγανάκτηση μας?

Να τα βάλουμε με την τύχη μας που μας έλαχε ο Γεωργόπουλος δήμαρχος?
Αυτός το έχει διαλύσει το Ηράκλειο.

Κοροϊδεύει και ταλαιπωρεί κόσμο, από απλούς πολίτες μέχρι εργαζόμενους.

Δε μου λες ρε Σταύρο…
Αυτό το ασθενοφόρο, λειτουργεί?
υπάρχει ένας πενταψήφιος για να καλέσει κάποιος δημότης όταν θα έχει ανάγκη, απαντάει κανείς?

Γιατί στην εφημερίδα σου «Δημότης με όραμα» για την οποία ακόμα δεν έχεις απαντήσει ποιος την χρηματοδοτεί, αναφέρει το νούμερο που όταν το καλέσεις δεν ανταποκρίνεται κανείς?

Που πάνε τα χρήματα του δήμου, όταν έχεις να πληρώσεις εργαζόμενους από 2-9 μήνες, όταν δεν έχει γίνει το παραμικρό έργο στο Ηράκλειο, όταν τα οχήματα της καθαριότητας είναι σαράβαλα, όταν λες ότι όλο δάνεια θα πάρεις και τελικά τίποτα δε γίνεται?

Το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να τα βάζεις με τους εργαζόμενους, να απειλείς, να τρομοκρατείς και να το παίζεις ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Γιατί ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχει 3-4 προσωπικούς οδηγούς?

Γιατί ο Κος Γεωργόπουλος δεν βγάζει ένα φυλλάδιο σαν εκείνο που είχε κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2007 (αυτό με την κρεμάλα) να ενημερώσει τους δημότες για το τι έχει κάνει μέχρι σήμερα?

Γιατί δεν δίνει τα στοιχεία που του ζητάει η αντιπολίτευση λέγοντας το φοβερό επιχείρημα ότι «ούτε εσείς μας τα δίνατε»?

Εφόσον είναι τόσο τίμιος και ηθικός τι φοβάται να το πράξει?

Αύριο έχουμε δημοτικό συμβούλιο και θα ανακοινωθούν οι αντιδημαρχίες. Σε ένα μήνα περίπου ο Π. Βλασσόπουλος θα ανακοινώσει και επίσημα την δημιουργία νέας παράταξης που θα την ονομάσει «Αδέσμευτη Κίνηση Ενεργών Πολιτών». Σύμφωνα με εκτιμήσεις και φήμες, όσοι μέχρι σήμερα ήταν στο πλευρό του Γεωργόπουλου, αλλά θέλουν να ακολουθήσουν τον Π. Βλασσόπουλο, θα πρέπει να διαχωρίσουν την θέση τους ανοικτά.
Ήδη ο Γεωργόπουλος, έχει οριακή πλειοψηφία στο Δ.Σ. και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες αποχωρήσεις. Τα ψωμιά του είναι μετρημένα και ο εφιάλτης του να είναι δήμαρχος χωρίς να μπορεί να περάσει οποιαδήποτε απόφαση επιθυμεί, πλησιάζει να γίνει πραγματικότητα.

Ο πανικός στην δημοτική αρχή μπορεί να μην είναι ορατός, αλλά ήδη μερικοί δημοτικοί σύμβουλοι που πελαγοδρομούν βλέποντας τις εξελίξεις, δεν ξέρουν τι να κάνουν και πότε θα είναι η εκείνη η ώρα, για να μην θεωρηθούν καιροσκόποι.