ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΣΤ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δε φτάνει που ο Στ. Γεωργόπουλος βρέθηκε εκτεθειμένος και πρωταγωνιστής του «αποκαλυπτικού δελτίου» του Extra 3, εμφανίζεται τώρα να ζητάει και την συμβολή δικαιοσύνης, να πάψουμε όπως λέει να αναρτούμε σχόλια κατάπτυστα, κακόπιστα, αναληθή!!!!!

Αλήθεια κε Γεωργόπουλε, ποια είναι τα αναληθή σχόλια που έχουμε αναρτήσει?

Αυτά τα 2 χρόνια Κε Γεωργόπουλε που είσαστε δήμαρχος Ηρακλείου, έχουμε ξεχάσει και αυτά που ξέραμε για το τι είναι αληθές και τι αναληθές. Έχετε ένα δικό σας μοναδικό τρόπο, για να ερμηνεύεται τις καταστάσεις και τις έννοιες.
Θα σας παραπέμψω στο επίσημο έντυπο από το γραφείο τύπου του δήμου μας, στο οποίο με έκπληξη διαπιστώσατε ότι το σωματείο εργαζομένων ψεύδονταν και αυτό τότε, για το ότι δήλωναν απλήρωτοι για 3 μήνες.
http://irakleionews.blogspot.com/2009/01/blog-post_12.html

Εδώ είναι η απάντηση εκπρόσωπου των εργαζομένων…
http://irakleionews.blogspot.com/2009/01/94.html

Είναι δυνατόν να μιλάμε για δικαιοσύνη και νόμους, και να εμφανίζεται λες και δε συμβαίνει τίποτα ο Στ. Γεωργόπουλος να αξιώνει να φιμωθεί blog που καταγράφει τα έργα και τις ημέρες του?

Ο Κος Γεωργόπουλος είναι υπόλογος όχι μόνο στους Ηρακλειώτες αλλά και σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, όταν ζητάει με ανήθικό και παράνομο τρόπο να μετατεθεί η γυναίκα του στην Δ’ εφορία Αθηνών, πριν προκηρυχτούν οι θέσεις.

Αυτός ο κύριος θα ζητήσει την συνδρομή της δικαιοσύνης, ενώ είναι υπόλογος σε αυτή.
Αυτά είναι τα κατάπτυστα και αναληθή και αήθη, όπως αναφέρει στο εξώδικο ο Στ. Γεωργόπουλος.

Αυτά που δεν μπορεί να τα φτάσει ο Δήμαρχος μας τα κάνει κρεμαστάρια, αν υπάρχει δικαιοσύνη θα πρέπει άμεσα να επέμβει και όχι να δίνει την δυνατότητα σε ανθρώπους όπως ο Γεωργόπουλος, να διαχειρίζονται δημόσια περιουσία, να κρέμονται οι τύχες και το μέλλον εργαζομένων από τις αποφάσεις του.

Θα μας κάνει και μαθήματα ηθικής ο Κος Γεωργόπουλος, μόλις 3 μέρες μετά την αποκάλυψη, του ρουσφετιού που προσδοκούσε για την ίδια του την γυναίκα.

Καταλαβαίνεται που έχουμε φτάσει???

Θεωρώ μεγάλο ατόπημα αυτό που έκανε ο Κος Γεωργόπουλος, ο οποίος είναι στις Βρυξέλλες, αλλά ανέλαβε η κόρη του από το mail της να μας στείλει το εξώδικο, λίγο βιαστικά βέβαια, γιατί εκτός από το κείμενο δεν έχει τίποτα άλλο. Δε θα έπρεπε για παράδειγμα να το υπέγραφε κάποιος δικηγόρος το παρών έγγραφο?
Λέω τώρα…

Το ατόπημα θα το διαπιστώσουν άπαντες τις επόμενες ώρες…

Δεν υπάρχει κανένας εκβιασμός, δεν υπάρχουν καν ανακρίβειες σε αυτά που έχουν γραφτεί στο blog, δεν υπάρχει τίποτα το ανήθικο και κατάπτυστο.

Αντιθέτως υπάρχουν ανήθικες κατάπτυστες συμπεριφορές, και αυτό είναι που ενδιαφέρει την κοινωνία, και όχι η ερμηνεία ενός κειμένου βάση της υποκειμενικότητας.