ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Πολιτική Συγκέντρωση, με Εθιμοτυπικό Χαρακτήρα η Κοπή της Πίτας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ του Νέου Ηρακλείου Αττικής

Τόνισε ο Γραμματέας της, κ. Δημήτρης Καβούρης.

Παραθέτουμε ολόκληρη τη πολιτική ομιλία :

Φίλοι - φίλες - Συντρόφισσες και σύντροφοι.
Η σημερινή μας πολιτική συγκέντρωση έχει εθιμοτυπικό χαρακτήρα, Θα κόψουμε τη πίτα της οργάνωσης για το καινούριο χρόνο και θα ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ.
Το 2009 είναι μία δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας και τους Έλληνες.
Μια χρονιά που οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι και οι άνεργοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μια διεθνή οικονομική κρίση που στη χώρα μας επιδεινώνεται σοβαρά από τη πολιτική ανικανότητα της κυβέρνησης Καραμανλή.
Σήμερα που η παγκόσμια οικονομική κρίση του καπιταλισμού φέρνει αντίπαλους την ασυδοσία της οικονομίας της αγοράς με την πολιτική για να βρεθούν λύσεις.
Η κυβέρνηση προσπαθεί να πάρει παράταση ζωής με ανασχηματισμούς, πλασματικούς προϋπολογισμούς, παροχολογία κ.α
Δυστυχώς όμως για τον κ. Καραμανλή και την Κυβέρνησή του έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.
Βρισκόμαστε έτσι και αλλιώς σε προεκλογική περίοδο, μπροστά μας σε τέσσερις μόλις μήνες, αν δεν προκύψουν εθνικές εκλογές πρόωρα, έχουμε την εκλογική αναμέτρηση για το ευρωκοινοβούλιο.
Σε αυτήν την εκλογική μάχη το κίνημά μας επιδιώκει τη νίκη – πρόκριση για την αυριανή κυβέρνηση.
Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας έχουμε θέσεις, απόψεις πρόγραμμα και όραμα. Επιδιώκουμε τη κυβερνητική αυτοδυναμία, όμως ταυτόχρονα είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες.
Φίλοι - φίλες - Συντρόφισσες και σύντροφοι
Μόνη λύση για καλύτερες μέρες είναι η αλλαγή της κυβέρνησης, αυτός είναι ο δικός μας στόχος αλλά και η απαίτηση του ελληνικού λαού.

Ο αγώνας και η προσπάθεια που κάνουμε ήρθε η ώρα να δικαιωθεί.
Ο δρόμος όμως ΔΕΝ είναι εύκολος και για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι προαπαιτούμενο η ενεργός συμμετοχή όλων μας.
Στη πορεία για τη Νέα Αλλαγή η συμβολή των μελών και των οργανώσεων είναι καθοριστική και αποτελεί ταυτόχρονα εγγύηση ότι ΔΕΝ θα επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Μαζί για μια δίκαιη κοινωνία - Για μια Ισχυρή Ελλάδα.

Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν ο Απόστολος Κακλαμάνης, Σοφία Σακοράφα, και η Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου.

Η κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ήταν η κεντρική ομιλήτρια, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, και αφού αναφέρθηκε στη σημερινή πολιτική κατάσταση του τόπου και τα κυβερνητικά αδιέξοδα της Ν.Δ. στη συνέχεια ανέλυσε με συγκεκριμένα παραδείγματα τους προγραμματικούς τρόπους για την αντιμετώπιση των σημερινών προβλημάτων και έδωσε συγκεκριμένα παραδείγματα για την εξεύρεση των απαραίτητων οικονομικών πόρων, με τους οποίους το ΠΑΣΟΚ ως νέα διακυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τα σημερινά άλυτα και χρονίζοντα επί μία πενταετία προβλήματα.

Αναφέρθηκε επίσης διεξοδικά στις θέσεις και στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και με πειστικό πράγματι λόγο και επιχειρήματα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που απασχολούν το μέσο Έλληνα πολίτη.

Γενικά το κλίμα υπήρξε ενθουσιώδες και πολύ αγωνιστικό με τη συμμετοχή των φίλων και των μελών της Τ.Ο. αριθμητικά πάρα πολύ μεγάλη και πρωτοφανής από άλλες χρονιές σε ανάλογες συγκεντρώσεις.

Η τοπική οργάνωση Ν. Ηρακλείου έχει πολλά προβλήματα αλλά ο νέος Γραμματέας της έχει όραμα και όρεξη για κομματική δουλειά.

Από το blog Στοχασμος-Πολιτική