ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κατηγορώ τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης γιατί έχουν εντελώς διακοσμητικό ρόλο στο δημοτικό συμβούλιο…

Κατηγορώ τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης για την ανευθυνότητα τους απέναντι στους δημότες και την αδυναμία τους να παρακολουθούν και να ελέγχουν τις αποφάσεις και τις ενέργειες της δημοτικής αρχής…

Κατηγορώ τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης διότι δεν ενημερώνουν τους δημότες για τις παρατυπίες και την αδιαφάνεια που επικρατεί στον δήμο μας...

Κατηγορώ τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης γιατί αγνοούν τις συνθήκες και τις αντισυνταγματικές πρακτικές που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, ενώ αντιθέτως πατάνε στις πλάτες τους σφυρίζοντας ουσιαστικά αδιάφορα…

Κατηγορώ τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης γιατί δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων…

Αναρωτιέμαι… εφόσον οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης είναι ανεπαρκείς, πως προεκλογικά θα μας πείσει ότι θα είναι αποτελεσματική εφόσον αναλάβει την διοίκηση του δήμου?
Αντί να βγουν μπροστά οι παρατάξεις της μειοψηφίας και να τονίσουν τις δυνατότητες τους, τις θέσεις τους, την αντίθεση τους με την σημερινή δημοτική αρχή, επαναπαύονται στην κατρακύλα του Στ. Γεωργόπουλου και της παρέας του.

Έχει καταγγείλει κανείς από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, το τελευταίο εξωφρενικό γεγονός της απόσυρσης θέματος με πρωτοβουλία της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου?, μία πράξη που είναι 100% παράνομη και καταχρηστική, πόσο μάλλον για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που αφορά τις τύχες και την έξοδο από την ομηρία περίπου 50 εργαζομένων.

Προκαλώ την όποια παράταξη να μας στείλει την όποια καταγγελία.

Διαξιφίζονται στα δημοτικά συμβούλια παρουσία μερικών δεκάδων (κυρίως εργαζόμενων) με τον Γεωργόπουλο και τον θίασο του, συμβαίνουν όργια από την μεριά του Καραμούζα (Γεωργόπουλου), ολοκληρώνεται η συνεδρίαση και μετά… ούτε γάτα, ούτε ζημιά.
Είσαστε άπαντες απαράδεκτοι, ανεύθυνοι και δυστυχώς ακατάλληλοι γι’ αυτό που θα ζητιανεύετε σε 1μιση χρόνο περίπου, όταν θα ξεχυθείτε στους δρόμους.

2 χρόνια βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία διοίκηση που δεν προσφέρει τίποτα στον δήμο, που σπαταλά χρήματα των δημοτών για τις δημόσιες σχέσεις του Καραμούζα, που καθημερινά οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το μπάχαλο και την αβεβαιότητα του πώς θα ξυπνήσει ο Γεωργόπουλος, ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας, χασκογελάνε βλέποντας τις γκάφες και την ακαταλληλότητα του Στ. Γεωργόπουλου.
Αυτή είναι η ευθύνη σας απέναντι στους δημότες που σας επέλεξαν?

Με αυτό τον τρόπο τιμάτε το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου?

Καλά κάνει ο Γεωργόπουλος και σας απαξιώνει, το έχετε κάνει εσείς από μόνοι σας, διότι αν ήξερε εκ των προτέρων ότι θα υπάρχουν ουσιαστικές αντιδράσεις έστω από μερικούς δημοτικούς συμβούλους, θα ήταν πολύ πιο προσεκτικός απέναντι στο σώμα.

Βγείτε στους δρόμους ρε τσαρλατάνοι και ενημερώστε τους δημότες για το τι συμβαίνει στον δήμο, ξεκινήστε τις καταγγελίες για την αδιαφανή διοίκηση του Γεωργόπουλου, και τις παράνομες ενέργειες και αποφάσεις, στα κατάλληλα θεσμικά όργανα της περιφέρειας.
Σε 1μιση χρόνο θα το παίζεται υποψήφιοι, και θα σουλατσάρετε στους δρόμους της πόλης, κάνοντας τους μεσσίες.

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ή εγκαταλείψτε την όποια σας ιδέα για εμπλοκή σας στα κοινά του Ηρακλείου.

Ο Κάθε δημότης έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος… δεν αναφέρεται πουθενά ότι μόνο οι έχοντες επίγνωση της ευθύνης, έχουν αυτό το δικαίωμα, προφανώς γιατί κάτι τέτοιο εξυπακούεται, ΑΚΟΥΤΕ?