ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΧΤΗΣ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ


Τον Ιούνιο του 2007 μόλις 6 μήνες από την μέρα που ανέλαβε τον δήμο Ηρακλείου ο Στ. Γεωργόπουλος, έσπευσε να αντιγράψει την κίνηση που είχε κάνει ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης 3 μήνες νωρίτερα.

Στο φυλλάδιο του Γεωργόπουλου, υπάρχει μια απατεωνιά…
παραποίησε δημοσίευμα οικονομικής εφημερίδας, παρουσιάζοντας τον δήμο Ηρακλείου μέσα στους 10 πιο χρεωμένους δήμους της χώρας.

Φυσικά δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος γιατί όπως θα δείτε προκειμένου να «χωθεί» ο δήμος Ηρακλείου στο top ten, προστέθηκε ένας δήμος ακόμα σε σχέση με τους δήμους που αναγράφονται στο φυλλάδιο του Γ. Πατούλη που επικαλείται το ίδιο ακριβώς δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερησία».

Εκτός από την απατεωνιά που μπορείτε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, και για την οποία θα σας έχουμε σύντομα το πρωτότυπο δημοσίευμα της εφημερίδα, ο Στ. Γεωργόπουλος αρνήθηκε να δώσει στοιχεία για το ποιος χρηματοδότησε το συγκεκριμένο φυλλάδιο, και ποιος ανέλαβε τα έξοδα αποστολής, που όπως φαίνεται έγινε ταχυδρομικώς.


Προφανώς και τα χρήματα για το φυλλάδιο αίσχος, τα πλήρωσαν οι Ηρακλειώτες, και προφανώς η παραποίηση στοιχείων θεωρείται ποινικό αδίκημα κε Γεωργόπουλε…

Εμείς λοιπόν οι συκοφάντες και εκβιαστές θα αποδείξουμε κε Γεωργόπουλε, ότι έχουμε περισσότερο ήθος, από ότι εσύ που βγαίνεις και διαμαρτύρεσαι ζητώντας και τα ρέστα. Καθώς επίσης θα αποδείξουμε ότι το ήθος δεν είναι στην γλώσσα που γράφουμε αλλά στην εγκυρότητα αυτών που δημοσιοποιούμε.