ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ

Την έρευνα από ορκωτούς λογιστές διέταξε εισαγγελέας, για τα μισθώματα των υπαίθριων διαφημιστικών πινακίδων στο Ηράκλειο Αττικής.

Από τη προανάκριση ακούγεται ότι κάποιες εταιρίες που τους έχει εκχωρηθεί από τον δήμο η ενοικίαση των διαφημιστικών πινακίδων, παρουσίασαν παραστατικά καταβολής μισθωμάτων, αλλά αντίστοιχα παραστατικά δεν φαίνεται να υπάρχουν στον δήμο μας.
Να σας θυμίσω ότι από το 2006 που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου ο Στ. Γεωργόπουλος, με προσωπική του πρωτοβουλία άλλαξε το προηγούμενο καθεστώς με τις υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες, που μέχρι τότε διαχειρίζονταν και εισέπραττε τα μισθώματα ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός.

Εδώ και δύο χρόνια είναι άγνωστο για το ποια υπηρεσία του δήμου είναι αρμόδια για τα μισθώματα και την επιβλέψει των διαφημιστικών πινακίδων, που έχει σαν αποτέλεσμα ο δήμος να μην έχει εισπράξει περίπου 800.000 ευρώ για αυτά τα 2 χρόνια.

Για το θέμα είχαν γίνει καταγγελίες τους προηγούμενους μήνες, με αποτέλεσμα να εμπλακεί εισαγγελέας, και να χρειαστεί ενδελεχής έρευνα μετά την προανάκριση.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον την συνέχεια την υπόθεσης.