Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ....

Όπως έχετε διαπιστώσει εσείς οι περισσότερο τακτικοί επισκέπτες του blog, η ενεργή συμμετοχή είναι σχεδόν 0.

Δε σας κρύβω αυτό είναι κάτι που με απασχολεί έως και με ενοχλεί.
Είναι απογοητευτικό να μην μπαίνει κάποιος στον κόπο έστω και από το πληκτρολόγιο του, έστω και ανώνυμα, να εκφράσει την άποψη του, την αντίθεση του, να δώσει τροφή για διάλογο και αναζήτηση, αλλά να επαναπαύεται σε μερικά κείμενα που μπορεί να διαβάζει.

Το Ιντερνέτ παρέχει αυτή την απίστευτη δυνατότητα της αμφίδρομης επικοινωνίας που δυστυχώς τείνουμε να σνομπάρουμε. Ο καθένας έχει την άποψη του, μπορεί να συμπληρώσει ή να ζητήσει περισσότερες εξηγήσεις για κάτι που θα διαβάσει, μπορεί να δώσει τροφή για σκέψη ή για διάλογο.

Το Blog απευθύνεται σε Ηρακλειώτες, συνεπώς αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα, είμαστε αντιμέτωποι με κοινές καταστάσεις, έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε έναν πιο ενεργό ρόλο, από αυτό του απλού παρατηρητή.
Καταλαβαίνω πως κάποιοι φίλοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την αμφίδρομη επικοινωνία, άλλοι μπορεί να ντρέπονται, ενώ άλλοι ενδεχομένως να θεωρούν ότι η άποψη τους ή το μήνυμα τους θα πάει χαμένο.

Πρέπει να σας πω ότι το blog το παρακολουθούν από τις παρατάξεις και από την δημοτική αρχή, που σημαίνει ότι τίποτα δεν θα πάει χαμένο.

Η μη ενεργή συμμετοχή σας στο blog παρέχει την ευκολία στους ανεύθυνο-υπεύθυνους, να το χαρακτηρίσουν γραφικό, και εμάς που γράφουμε σε αυτό καιροσκόπους.
Μη δίνεται την εντύπωση ότι είστε πρόθυμοι να παραμείνετε θεατές στις παρατυπίες και την ανευθυνότητα των αιρετών, στείλτε τους το μήνυμα.

Δε σας ζητάμε να σηκωθείτε από τους καναπέδες σας, δε σας ζητάμε να βγείτε στους δρόμους, αυτό που θα θέλαμε είναι να πληκτρολογείτε την άποψη σας ή ακόμα και τις αντιρρήσεις σας σε αυτά που διαβάζεται.