ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ...

Θα επανέλθω στο θέμα το φυλλάδιο – κρεμάλα, που είχε αποστείλει ταχυδρομικώς ο Στ. Γεωργόπουλος.

Τι ήθελε να κάνει ακριβώς με αυτό το φυλλάδιο ο Γεωργόπουλος, τι χρησιμότητα είχε αυτή η κίνηση? Γιατί να θέλει να παραποιήσει τα στοιχεία, για πιο λόγο εξαπάτησε με αυτό τον τρόπο τους Ηρακλειώτες που το διάβασαν?
Εφόσον ο Γεωργόπουλος ήταν ο νέος δήμαρχος του Ηρακλείου, γιατί να παραποιήσει τα στοιχεία από την εφημερίδα «Ημερησία», τέτοια ενέργεια ή ανάλογη δεν έκανε ούτε προεκλογικά.

Μήπως ήξερε ο Κος Γεωργόπουλος από την στιγμή που ανέλαβε τον δήμο μας, ότι δε θα έκανε τίποτα στα 4 χρόνια που θα διοικούσε, και από τους πρώτους 6 μήνες δημιουργούσε άλλοθι για αυτό?

Ο Γ. Μαστοράκος έκανε μια καταγγελία για την αλλοίωση του δημοσιεύματος, που, πως και τελικά τι έγινε, δεν γνωρίζω, πάντως από τα μέχρι σήμερα δεδομένα, το θέμα έπεσε στα μαλακά. Αλήθεια Κε Γεωργόπουλε, η «Ημερησία» γνωρίζει ότι παραποιήσατε δημοσίευμα της? Γνωρίζεται ότι η «Ημερησία» είναι του Κου Μπόμπολα?
Επειδή εμείς δεν γνωρίζουμε αν έπεσε στην αντίληψη του ομίλου το συγκεκριμένο, θα φροντίσουμε να τους ενημερώσουμε για την ηθική τάξη.

Μέχρι σήμερα το φυλλάδιο αποδεικνύεται προφητικό καθώς δεν έχει γίνει τίποτα στο αγαπημένο μας προάστιο, αντιθέτως κάποιες υπηρεσίες του δήμου έχουν χαλαρώσει.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στ. Γεωργόπουλος παραποιεί στοιχεία για να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις και με αυτό τον τρόπο να παραπλανήσει την κοινή γνώμη του Ηρακλείου και μάλιστα το κάνει αυτό επισήμως.

Συγκεκριμένα θέλοντας να υποβαθμίσει την εκδήλωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της ραδιοφωνίας που είχε γίνει 2-3 μέρες πριν φύγει το 2008 στην κεντρική πλατεία, διαμαρτυρία που έκαναν διότι ήταν 3 μήνες απλήρωτοι, μεταξύ άλλων σε επιστολή του στους δημότες Ηρακλείου ανέφερε:
«Ταυτόχρονα, σεβόμενοι τα ερωτήματα που έχουν υποβάλλει συνδημότες μας για το κόστος της Ραδιοφωνίας, δράττεται της ευκαιρίας να ενημερώσει ότι τα έξοδα της επιχείρησης, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσό αφορά στην μισθοδοσία των εργαζομένων, ανέρχονται κατά προσέγγιση στο ποσό των 1.600.000 ευρώ, ενώ τα ανάλογα έσοδα ανέρχονται κατά προσέγγιση στο ποσό των 120.000 ευρώ.»

Εδώ σας παραθέτουμε τον ισολογισμό της ραδιοφωνίας που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Παρόν»

Υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Κος Γεωργόπουλος καιρό τώρα, ψάχνει να βρει την κατάλληλη φόρμουλα να πουλήσει τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό 94FM, ένα δημόσιο αγαθό, και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον δήμο, αμέσως αυτό χρήστηκε και πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης.

Αυτά τα 2 χρόνια ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός έχει χάσει τον εναλλακτικό χαρακτήρα που για χρόνια τον διέκρινε, υπάρχει έντονος έλεγχος για την θεματολογία των εκπομπών που μεταδίδονται, ενώ το πρόγραμμα του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού είναι ζωντανό μέχρι τις 8 το βράδυ, αντί για 3 μετά τα μεσάνυχτα που ήταν παλαιότερα.

Το κόστος μιας ραδιοφωνικής συχνότητας με άδεια, όπως είναι ο 94FM, είναι τεράστιο, οπότε και η όποια μεσιτεία θα έχει πλούσια οφέλη.

Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι, πως ενώ ο Κος Γεωργόπουλος όφειλε μισθούς τριών μηνών στους εργαζόμενους, τους συκοφαντούσε και από πάνω, καθώς επίσης κορόιδεψε με την επιστολή του τους δημότες αναφερόμενος σε ψευδή στοιχεία.

Εμείς είμαστε συκοφάντες και ψεύτες Κε Γεωργόπουλε?