ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΕΠ

Μεγάλη ικανοποίηση πρέπει να νιώθει ο Π. Βλασσόπουλος και η συντονιστική επιτροπή του Α.Κ.Ε.Π. καθώς πλήθος Ηρακλειωτών παραβρέθηκαν στην ιδρυτική συγκέντρωση της νέας παράταξης της πόλης μας.

Πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους ήταν παρόντες στην συγκέντρωση του ΑΚΕΠ που πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί στο πολιτιστικό πολύκεντρο.
Από τις υπόλοιπες παρατάξεις του Ηρακλείου ήταν όλοι παρόντες εκτός από τον δήμαρχο Στ. Γεωργόπουλο, τον οποίο εκπροσώπησε ο Ν. Μαξούτης.

Ο κόσμος δεν χωρούσε στην αίθουσα, που ήταν κατάμεστη, και υπήρχε κόσμος ακόμα και στις σκάλες του πολιτιστικού κέντρου.

Φαντάζομαι ότι όλοι οι αρχηγοί των παρατάξεων του Ηρακλείου, θορυβήθηκαν από την προσέλευση του κόσμου, ακόμα και ο Στ. Γεωργόπουλος που μπορεί να μην ήταν παρών στην συγκέντρωση, αλλά σίγουρα θα ενημερώθηκε για την επιτυχία της παρουσίασης του ΑΚΕΠ.

Τον φαντάζομαι τον Στ. Γεωργόπουλο να δυσκολεύεται να κοιμηθεί απόψε, και συμπάσχουμε εκ των προτέρων τους δημοτικούς υπαλλήλους που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν, δευτεριάτικα, το επακόλουθο της αϋπνίας και της ζοχάδας του δημάρχου.

Σαν πρώτη εντύπωση, προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος για το κλίμα στην συγκέντρωση, καθώς και για τις τοποθετήσεις των ανθρώπων του ΑΚΕΠ.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Π. Βλασσόπουλος, δε κρύβει κανένας από την παράταξη την κομματική του ταυτότητα, περισσότερο από αυτή προέχει το Ηράκλειο.

Ας μην προτρέχουμε όμως, υπάρχει μέλλον μέχρι να ανακοινωθούν οι άνθρωποι που αποτελέσουν το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΠ, αλλά και η στάση της παράταξης πριν από την προεκλογική περίοδο, καθώς έχουμε θλιβερή εικόνα από τις υπόλοιπες παρατάξεις της μειοψηφίας για την απραξία τους και την απουσία τους σε βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας τα τελευταία 2 χρόνια.

Από την μεριά μας να ευχηθούμε καλή αρχή στον Π. Βλασσόπουλο και το ΑΚΕΠ, και ελπίζουμε να εξελιχθεί αυτή η νέα παράταξη σε υγιή κομμάτι της τοπικής πολιτικής σκηνής του δήμου μας.