2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ AIR-CONDITION ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Για 2η χρονιά στο δημαρχείο του Ηρακλείου δεν λειτουργεί το σύστημα ψύξης.

Οι προβλέψεις είναι ότι ούτε φέτος πρόκειται να τακτοποιηθεί η βλάβη που έχει βγάλει εκτός λειτουργίας το σύστημα.
Ο Στ. Γεωργόπουλος δεν ενδιαφέρεται για το πρόβλημα, διότι πολύ απλά έχει αυτόνομο air-condition στο γραφείο του.
Όπως με πληροφόρησαν φίλοι, η κατάσταση από μια ώρα και μετά είναι αφόρητη στους χώρους του δημαρχείου, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανοίγουν τα παράθυρα.

Ο Δήμαρχος δεν προτίθεται να δώσει εντολή για την δαπάνη που αναλογεί στο κόστος της επισκευής, και όπως δείχνουν τα πράγματα και φέτος το καλοκαίρι οι εργαζόμενοι θα υποστούν το μαρτύριο να πρέπει να δουλεύουν στο καμίνι.

Η απορία μου είναι, γιατί κάποιοι άνθρωποι θέλουν να διοικούν όταν δεν έχουν την δυνατότητα, η ακόμα και την ευαισθησία, να επιληφθούν σε τόσο απλά προβλήματα.

Κατά την γνώμη μου, το σωματείο εργαζομένων στον δήμο, θα έπρεπε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα, και κατόπιν να πάρει απόφαση, να μην εμφανίζεται κανείς στην εργασία του, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.
Τι να το κάνω, το ότι ο Γεωργόπουλος ήταν υποδιοικητής στην Αγ. Όλγα ή αντιπρόεδρος στην ΤΕΔΚΝΑ, όταν δεν τον ενδιαφέρει μια βλάβη που μπορεί να τον κάνει ρόμπα όταν πέσει στην αντίληψη των ΜΜΕ.

2 χρόνια αγαπητοί συνδημότες και η διοίκηση του δήμου, δεν είναι ικανή να δώσει λύση σε μία βλάβη που αφορά το κεντρικό σύστημα ψύξης στο δημαρχείο.
Αντιθέτως για τα σιντριβάνια στο εξωτερικό χώρο του δημαρχείου δαπανήθηκαν περίπου τα 4πλάσια χρήματα από αυτά που χρειάζονται για να λυθεί το πρόβλημα.

Όχι τίποτε άλλο… αλλά σε μερικούς μήνες θα βγει στους δρόμους ο Στ. Γεωργόπουλος και θα διεκδικεί την ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών για την επόμενη τετραετία, επικαλούμενος ότι δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τους στόχους που είχε υποσχεθεί.

Έξω από το δημαρχείο η δροσερή εικόνα των σιντριβανιών, και μέσα ΝΤΑΧΑΟΥ!

Εύγε Κε Δήμαρχε.