ΑΚΕΠ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΛΑΣΚΑΡΗ?

Απ΄την αρχή της χρονιάς συζητιέται έντονα στην Πόλη και γράφεται συνεχώς και αδιαλείπτως στα παραπολιτικά σχόλια του έντυπου και ηλεκτρονικού τοπικού τύπου ότι ο κ. Δήμαρχος έχει προσλάβει επικοινωνιολόγο,τον οποίο συμβουλεύεται πριν από κάθε του ενέργεια.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολιτικού προσώπου να καλύπτει τις αδυναμίες του προσφεύγοντας στην επιστήμη. Όπως είναι και δικαίωμα κάθε Δημοτικού Συνδυασμού να ασχολείται με την πολιτική του «φαίνεσθαι» αντί του «γίγνεσθαι». Αν λοιπόν ο κ. Δήμαρχος έχει προσλάβει οποιονδήποτε, σαν επικεφαλής του Δημ. Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ» και τον πληρώνει με έξοδα δικά του ή απ΄το ταμείο του Συνδυασμού «με γειά του με χαρά του». Άν όχι τότε προκύπτουν κάποια ερωτήματα στα οποία είναι ηθικά και πολιτικά υποχρεωμένος να απαντήσει.

Υπάρχει εργασιακή σχέση μεταξύ του Δήμου και του κ. Άγγελου Λάσκαρη και αν ναι ποια είναι αυτή, σε ποια θέση εργάζεται ο παραπάνω κύριος, πόσες ώρες και με πόσο μισθό?

Επειδή η απάντηση επαφίεται στην ευαισθησία των Διοικούντων τον Δήμο και δεν είμαστε σίγουροι ότι θα την λάβουμε. Επειδή η Α.Κ.Ε.Π. δεν μπορεί να υποβάλει τα παραπάνω ερωτήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να δεσμευθεί η Διοίκηση του Δήμου να απαντήσει, αφού δεν διαθέτει εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Επειδή δεν γνωρίζουμε αν έχει συζητηθεί το θέμα γιατί η πρόσβαση στα πρακτικά των Δημ. Συμβουλίων είναι αδύνατη, καθώς γράφονται κάποια χρόνια μετά την πραγματοποίησή τους. Μήπως κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος μπορεί να θέσει τα παραπάνω ερωτήματα,αν δεν έχουν τεθεί ήδη, στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να πληροφορηθούν οι πολίτες του Ηρακλείου τι ακριβώς συμβαίνει?

Για την Α.Κ.Ε.Π.
Ο γραμματέας και υπεύθυνος τύπου
ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΥΙΔ

www.akep-irakliou.gr