ΠΟΙΑ ΕΣΟΔΑ?

Μια και αναφέρθηκα σε προηγούμενη ανάρτηση για την εμμονή των αιρετών στα έξοδα, ενώ δεν κάνουν παρόμοιες παρατηρήσεις στο πως μπορούν να αυξηθούν τα έσοδα, θυμήθηκα το εξής εντυπωσιακό…

Για αρκετά χρόνια μέχρι που ανέλαβε την τύχη του δήμου μας ο Στ. Γεωργόπουλους, ολόκληρος ο 1ος όροφος του δημαρχιακού μεγάρου ενοικιάζονταν από τον δήμο στην ασφαλιστική εταιρία Interamerican.
Από το 2006 αυτός ο όροφος είναι ανεκμετάλλευτος από τον δήμο, παρόλο που εδώ και αρκετό καιρό, διαμορφώνεται προκειμένου να μεταφερθούν το γραφείο δημάρχου και κάποια άλλα γραφεία του δήμου.

Τι γίνεται με αυτό θέμα?
Γιατί δεν έχει τεθεί σαν ερώτημα έστω από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης?
Τι λέει ο Κος Δήμαρχος γι’ αυτό?
Τι είδους πολυτέλεια είναι αυτή που επιτρέπει στην δημοτική αρχή να παραμένει ένας ολόκληρος όροφος αναξιοποίητος?

Αυτό είναι κακοδιαχείριση, αυτό είναι που δεν μπορούν να πετύχουν αιρετοί σαν τον Κο Γεωργόπουλο, και καταφεύγουν σε περικοπές προσωπικού, και εναντίων των εργαζομένων προκειμένου να περιορίσουν τα έξοδα.

Αν δεν εισπράττει από τις υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες, αν δεν εισπράττει από τις καφετέριες και διάφορα μαγαζιά που καταλαμβάνουν πεζοδρόμια και δημοτικούς χώρους, από χώρους που ανήκουν στον δήμο και μένουν ανεκμετάλλευτοι, τότε για τι διαχείριση μιλάμε?

Η διοίκηση του Κου Γεωργόπουλου όχι μόνο δεν έχει προσφέρει το παραμικρό στο δήμο μας, αντιθέτως το ταμείο του δήμου βάζει λιγότερα έσοδα, εξαιτίας των εμπνεύσεων και της ανικανότητας της δημοτικής αρχής να διαχειριστεί την δημοτική περιουσία.
Θα επανέλθω σύντομα με αναπάντητα ερωτήματα, που εδώ και κάποιους μήνες, η δημοτική αρχή αγνοεί.

Μη ξεχνάμε ότι η προεκλογική περίοδος για τον Στ. Γεωργόπουλο έχει αρχίσει, οπότε πρέπει να είμαστε ενήμεροι και υποψιασμένοι.