ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ?

Μπορεί ο Δήμαρχος και η παρέα του να μην τολμούσαν να αναλάβουν την ευθύνη για τους 6 εργαζόμενους ΑΜΕΑ, αλλά δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην πρόσληψη του επικοινωνιολόγου Άγγελου Λάσκαρη, που ακόμα δεν μας έχει απαντηθεί το ερώτημα, από πού αμείβεται ο κος Λάσκαρης.

Έχει σημασία το θέμα διότι όπως διαβάσαμε σε ιστότοπο, ο Κος Λάσκαρης ασχολείται με τον δήμο Κομοτηνής ως τεχνικός σύμβουλος, ο οποίος κατέχει την θέση του Διευθυντή του Τομέα Πολιτικής Ανάλυσης και Τεκμηρίωσης του Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, του Συμβούλου Διοίκησης στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ευρωπαϊκή Προοπτική», ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει σε διάφορες έμμισθες κυβερνητικές θέσεις από το 2004 και μετά.

Ο Άγγελος Λάσκαρης εμφανίζεται πλέον σαν ο νέος γενικός διευθυντής και οργανωτής των νέων δημοτικών επιχειρήσεων που προέκυψαν από το νέο Δημοτικό και Κοινοτικό Κώδικα.
Η συγκεκριμένη ΜΚΟ «Ευρωπαϊκή Προοπτική», αν και δεν αναφέρθηκε καν στον τελευταίο απολογισμό του Δήμου, συνεργάζεται επίσημα με τον Δήμο Κομοτηνής, προσφέροντας συνοδευτικές υποστηρικτικές υπηρεσίες του σχεδίου «Ανάπτυξη για όλους» στις Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης.

Φαντάζομαι ότι οι υπηρεσίες του εν λόγω επικοινωνιολόγου κοστολογούνται με κάποιες χιλιάδες ευρώ, όταν η κόρη του Κου Γεωργόπουλου αμείβεται με 2000 ευρώ (καθαρά) για την 4ωρή σύμβαση της.

Είναι εντυπωσιακό ότι το θέμα δεν έχει θορυβήσει τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις, που επιτρέπουν στον Κο Γεωργόπουλο να μην παρουσιάζει στοιχεία που αφορούν τον δήμο μας, επικαλούμενος ότι και εκείνος όταν ήταν αντιπολίτευση δεν λάμβανε απαντήσεις στα ερωτήματα που κατέθετε η παράταξη του.

Εντωμεταξύ το ΑΚΕΠ έκανε την εκδήλωση του, και τώρα τι?
Θα περιμένετε και εσείς του ΑΚΕΠ την προεκλογική περίοδο για να ενημερώσετε τον κόσμο, διεκδικώντας μια και καλή την ψήφο τους?
Ενώ υπάρχει σελίδα στο διαδίκτυο του ΑΚΕΠ, δεν παρατηρούμε κάποια δραστηριότητα που να κάνει πράξη αυτά τα ωραία που ακούσαμε στην παρθενική συγκέντρωση της παράταξης…