ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 2/6/09, ο επικεφαλής του Δημ. Συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ», Δημ. Σύμβουλος κ.Νικ. Μπάμπαλος ζήτησε να πληροφορηθεί για τις συμβάσεις που έχει υπογράψει ο Δήμος με διαφημιστικές εταιρείες, καταγγέλοντας τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το θέμα των διαφημίσεων η Δημοτική Αρχή.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας κ.Νικ. Μαραγκός ενημέρωσε το Σώμα πως επί των ημερών της νέας Δημοτικής Αρχής δεν έχει υπογραφεί καμία σύμβαση.

Η παρακάτω σύμβαση που δίνουμε στη δημοσιότητα σήμερα,που φέρει ημερομηνία 25/6/2007 διαψεύδει τον ισχυρισμό του κ.Νικ. Μαραγκού γιατί έχει υπογραφεί «επί των ημερών της νέας Δημοτικής Αρχής» από τον προηγούμενο Πρόεδρο της Δημ. Επιχείρησης που τυχαίνει να ήταν ο κ. Δήμαρχος.

Ρωτάμε λοιπόν τους «εραστές» της αλήθειας που πολιτεύονται πέρα…. από προσωπικές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Γιατί κρύβετε την παραπάνω σύμβαση? Δεν την γνωρίζατε κ.Μαραγκέ? Και καλά ,εσείς ας υποθέσουμε ότι δεν την γνωρίζατε. Ο κ. Δήμαρχος που ήταν παρών στην συνεδρίαση, γιατί δεν την ανέφερε? Και επί τη ευκαιρία, μπορείται να μας γνωρίσετε κ. Δήμαρχε το περιεχόμενο των αποφάσεων 168 & 169/2007, που αναφέρονται στην αποκρυφθείσα σύμβαση, καθώς και την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής του Δημοτικού Συμβουλίου που τις ενέκρινε.

Για την Συντονιστική Επιτροπή της Α.Κ.Ε.Π. Ηρακλείου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤ.ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡ.ΔΑΥΙΔ