ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρηθήκαμε περιμένοντας την αποκάλυψη της τοπικής εφημερίδας «ΖΩ» διαμέσου της ιστοσελίδας της εφημερίδα www.zonews.gr

Η εφημερίδα ζητάει 2 μέρες ακόμα παράταση της υπομονής μας, και όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα…

«Πέρασε ένας μήνας κοντά από την προαναγγελία για το οικονομικό θέμα που σας είχαμε πει στο Δήμο Ηρακλείου και σήμερα στις 12 μ. θα το αναρτούσαμε στο zonews.gr. Το θέμα όμως αποδείχθηκε ιδιαίτερα μεγάλο, δεν αφορά μόνο το Ηράκλειο και προέκυπταν στοιχεία μέχρι και την τελευταία εβδομάδα και συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα. Συνεπώς χρειαζόμαστε 48 ώρες ακόμη. Ραντεβού την Τετάρτη στις 12 μ.»

Συμπληρωματικό σχόλιο από τον Τάσο Τατάρογλου που είναι υπεύθυνος της εφημερίδας ΖΩ…

«Θα σας το πω απλά: Στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας ειπώθηκαν πράγματα που αλλάζουν ένα βασικό μέρος του ρεπορτάζ. Επίσης υπήρξαν κάποιες παράπλευρες μικρές εξελίξεις, σε ένα άλλο κομμάτι του, ακόμη και την περασμένη Παρασκευή. Αυτά, προκειμένου να διασταυρωθούν και να ξαναστηθεί το ρεπορτάζ θέλουν τον χρόνο τους. Με δεδομένο ότι το ΣΚ δεν... δουλεύω ούτε με σφαίρες, με εξαίρεση κάποιες αναρτήσεις στο zonews.gr και την Δευτέρα - Τρίτη στήνουμε τη "Ζω" της ερχόμενης εβδομάδας, πάμε στην Τετάρτη.»