ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Γνωρίζω αρκετούς Ηρακλειώτες που ενώ ήθελαν να ασχοληθούν με τα κοινά του δήμου μας, έχοντας ξεκάθαρες προθέσεις, δεν μπόρεσαν λόγω του καθεστώτος που είχαν καταφέρει να εγκαθιδρύσουν οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι του Μαστοράκου.

Δεν είναι τυχαίο που σπάνια έως καθόλου, δεν βλέπαμε να εκλέγονται νέα πρόσωπα από την παράταξη της Δημοκρατικής Συνεργασίας.

Φυσικά, ο Μαστοράκος όσο και να θέλει να το παίζει κινέζος, ήξερε πολύ καλά τι συνέβαινε και κάτι που αποδεικνύει το ότι δεν ήταν αμέτοχος σε αυτό, είναι ότι μόνο δικοί του αποτελούσαν τα νέα πρόσωπα στην επανεκλογή της παράταξης του.

Κατά τα άλλα, μιλάμε για δημοκρατική διαδικασία, που κάποιοι δημιουργούν πελατειακές σχέσεις, κατοχυρώνοντας την επανεκλογή τους για τα επόμενα 4 χρόνια.

Να χαρώ εγώ, νοοτροπία δημοκρατικής παράταξης.

Το χειρότερο, αγαπητοί συνδημότες, είναι ότι εξαιτίας όλων αυτών που τα τελευταία 3 χρόνια είναι απόντες (φαίνεται δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να συμμετέχουν στα κοινά ως αντιπολίτευση) είχαν στραγγαλίσει την όποια διάθεση και ελπίδα νέων προσώπων να επιχειρήσουν, έστω, να θέσουν υποψηφιότητα ως δημοτικοί σύμβουλοι.

Τέλος κύριοι, Ευχαριστούμε για την προσφορά σας, στο καλό!