Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο Δήμαρχος μας εκτός από επικοινωνιολόγο χρειάζεται και έναν σύμβουλο που θα τον κατευθύνει σε ότι αφορά το αισθητικό κομμάτι.

Αναφέρομαι σε 2 φωτογραφίες που αναρτήσαμε πριν από λίγες μέρες, με τον τίτλο «Καλώς ήρθατε στην Κάτω Παναγιά», οι οποίες αποτελούν ένα μικρό δείγμα κιτς αισθητικής που προφανώς εγκρίθηκε από τον ίδιο τον Γεωργόπουλο…

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την περασμένη εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, που είχε γίνει το Ηράκλειο ΤΣΙΡΚΟ, με τα εκατοντάδες λαμπάκια διαφόρων άσχετων χρωμάτων μεταξύ τους, με την φάτνη που ήταν στην ίδια θέση που σήμερα είναι παρκαρισμένο το κάρο του Μπαρμπά Αντώνη του κηπουρού…

Κακώς Κε Γεωργόπουλε, το κάρο εποχή που είναι, καρπούζια και πεπόνια έπρεπε να είχε, τα φυτά είναι για τον Σεπτέμβρη…

Καμιά βρύση δεν είδαμε σε πλατεία ή πάρκο, από τα λίγα που έχουμε στο Ηράκλειο, βρύσες από εκείνες που βλέπουμε στα χωριά, οι οποίες αναγράφουν και τον χορηγό για την κατασκευή τους.

Να σας πω την αλήθεια δεν εκπλήσσομαι για την αισθητική που διακατέχεται η δημοτική αρχή, αν κρίνω μάλιστα από τον ίδιο τον δήμαρχο, ότι είναι Κερατσινιώτης, όχι ότι έχω κάτι με τα δυτικά προάστια, αλλά είναι γεγονός ότι έχουν διαφορετική αντίληψη περί αισθητικής.

Όσο πλησιάζει η προεκλογική περίοδος, φαντάζομαι ότι τέτοια φαινόμενα απίστευτης κακογουστιάς θα είναι περισσότερο συχνά, ελπίζω να μην είναι μόνιμα, και να απαιτούν σεβαστά χρηματικά ποσά για την δημιουργία τους.

Πάντως μπράβο στην δημοτική αρχή, που θέλει να δώσει έναν πιο γραφικό χαρακτήρα στην πόλη μας, να μας κάνει ρε παιδί μου να νιώθουμε λες και βρισκόμαστε στα χωριά μας!