Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΗΣΑΠ Α.Ε.!!!!!

Στη ενημέρωση που έκαναν στελέχη του ΗΣΑΠ σχετικά με το τι έργα προτίθεται να κάνει η εταιρία στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου, αποκαλύφθηκε το εξής απίστευτο...

Η πλατεία του Ηρακλείου αποτελεί περιουσιακό στοιχείου της ΗΣΑΠ Α.Ε.! και μάλιστα έχει δηλωθεί από την εταιρία στο κτηματολόγια σαν περιουσιακό της στοιχείο.

Εφόσον ισχύει το παραπάνω, τότε θεωρώ τυπική και ανούσια την ενημέρωση από την πλευρά του ΗΣΑΠ στο Δημοτικό συμβούλιο καθώς εφόσον η πλατεία ανήκει στην εταιρία, τότε μπορεί να την κάνει και ότι θέλει.

Το παράδοξο, το απίστευτο, είναι πως κανένας από το Δ.Σ. του Δήμου Ηρακλείου, δεν γνώριζε αυτό που αποκαλύφθηκε στην ενημέρωση, κάτι που θέτει άπαντες υπεύθυνους, καθώς ουδείς όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν σκέφτηκε είτε να ρωτήσει είτε να απαιτήσει να γίνει γνωστό το καθεστώς με το οποίο ο ΗΣΑΠ παρεμβαίνει στα έργα και την αισθητική που αφορά την πλατεία Ηρακλείου.

Είναι απίστευτο ότι ο Στ. Παπουτσής που ήταν δημοτικός σύμβουλος για 2-3 τετραετίες, ρωτούσε να μάθει σε ποιόν ανήκει η πλατεία!
Καλά τι έκανε τα προηγούμενα χρόνια, δεν ήξερε? δε ρώτησε ποτέ?

Εμφανίζεται ο Μπάμπαλος μπροστάρης για να σώσει την πλατεία, μα ήταν και αυτός αντιδήμαρχος για πόσα χρόνια, δε ήξερε ούτε αυτός?

Το ίδιο και ο Κουτρούλης, είχε διατελέσει αντιδήμαρχος έργων, δεν ήξερε ούτε αυτός?
Δε συζητάω για τον Μαστοράκο!

Και αναρωτιέμαι, όταν ο ΗΣΑΠ Α.Ε. γίνει εξ΄ολοκλήρου ιδιωτική εταιρία, που σημαίνει ότι εκεί δεν θα υπάρχει έλεος, τι θα απαιτεί τότε?

Όταν λένε ότι η πλατεία ανήκει στην ΗΣΑΠ Α.Ε. για πόσα τετραγωνικά και για ποιούς χώρους αναφέρονται?

Είναι δυνατό να μην έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο? Δε μπορεί να μην είχε πάρει κανένας χαμπάρι τίποτα τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως το 2004 που έγινε ανακατασκευή του σταθμού του ΗΣΑΠ.

Άπαντες δημοτικοί σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι, οι 2 δήμαρχοι, αποδεικνύονται απίστευτα ανεύθυνοι, ανεπαρκείς, και καλό είναι να πάνε στα σπίτια τους.

Ένα περιουσιακό στοιχείο του δήμου που είναι η κεντρική πλατεία, στην οποία έχει δοθεί τέτοιο βάρος προκειμένου να «αναβαθμιστεί», σήμερα αναρωτιόμαστε σε ποιόν ανήκει!

Μου αρέσει που όλοι ρίχνουν το βάρος στο κτήμα FIX που για μένα είναι τελειωμένη ιστορία, όταν εξαιτίας της ανικανότητας τους, χάνουν περιουσιακά στοιχεία όπως η κεντρική πλατεία του Δήμου.

Αλήθεια, όταν άλλαξε η κεντρική πλατεία, το 2004, δεν είχε γίνει κάποια ανάλογη συζήτηση σχετικά με το ποιος έχει τον πρώτο λόγο?
Αυτό το θεατράκι πως έγινε?
Το ήθελε η ΗΣΑΠ Α.Ε. ?

Ο Κος Στ. Παπουτσής που ήταν και δημοτικός σύμβουλος, δεν ενδιαφέρθηκε τότε να ρώτησει σε ποιόν ανήκει η πλατεία?

Και όσοι πάνε να κάνουν τους μπροστάρηδες…
Καλό είναι να ζητήσουν συγνώμη και να ασχοληθούν με αυτό που επαγγέλλονται.

Στα ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ Λέμε….