ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τελικά… κάποιοι, ακόμα και δήμαρχοι, καλύτερα να μη μιλάνε δημοσίως, καταστρέφουν με το ίδιο τους το στόμα την εικόνα τους, και αν υποθέσουμε ότι ισχύει, το τι θα βγει από το στόμα μας, είναι προϊόν σκέψης, τότε γίνονται ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τους φαμφάρες.

Θα ξεκινήσω με το ότι ο Κος Γεωργόπουλος εξακολουθεί και επικαλείται το χρέος το οποίο ο ίδιος είχε επινοήσει και προκειμένου να εξαπατήσει τους δημότες παραποίησε δημοσίευμα οικονομικής εφημερίδας…

Πόσο είπατε Κυρ Σταύρο ότι ήταν το χρέος όταν παραλάβατε τον δήμο??
25.000.000 ευρώ χρέος είπε ο Σταύρος!

εφόσον είναι έτσι Κε Δήμαρχε, γιατί στο δημοσίευμα της εφημερίδας Ημερησία που κυκλοφόρησε 28 Φεβρουαρίου του 2007, δεν υπήρχε το Ηράκλειο στους 10 πιο χρεωμένους δήμους της χώρας, όταν ο Δήμος Βύρωνα βρίσκονταν στην 10η θέση με χρέος 5.700.000 ευρώ!


Δε συζητάω ότι στο παραποιημένο φυλλάδιο δεν γράφει για 25 εκατομμύρια ευρώ αλλά για 20 εκατομμύρια… Όσο περνάει ο καιρός το φουσκώνει το χρέος ο Σταύρος…
Το θέμα είναι ότι ο Γεωργόπουλος εξακολουθεί και εξαπατά τους δημότες αναφερόμενος σε ψευδή και παραποιημένα στοιχεία και μάλιστα από τον ίδιο.



Έτσι Γιώργο Μαστοράκο, για να μη πολώσεις το κλίμα, άσε τον Γεωργόπουλο να κοροϊδεύει τον κόσμο.

Η αναφορά στο χρέος υπάρχει σε ηχητική μορφή, σε video, σε συνέντευξη του σε τοπική εφημερίδα… σούμπιτο τον πήγαινε αν ήθελε ο Μαστοράκος… αλλά δε θέλει!

Ερώτηση δημοσιογράφου: Κε δήμαρχε η συζήτηση έχει ανοίξει για την επέκταση του ΜΕΤΡΟ?

Γεωργόπουλος: Επιτρέψτε μου να μη πω τίποτα επί του παρόντος, γιατί οι ενέργειες μου από εδώ και πέρα… προτιμώ να μην δημοσιοποιούνται και να δημοσιοποιούνται την ώρα που χρειάζεται… Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να είμαστε σοβαροί… το να πετάμε φωτοβολίδες… φωτοβολίδες λάμπουν και σβήνουν.

Τι είπε ρε παιδιά ο άνθρωπος!!!

Ο ίδιος πριν 5 λεπτά από τον παραπάνω διάλογο μόνος του είπε…
«Εάν ο Χατζηγάκης με τον Σουφλιά, με τις πιέσεις που θα ασκήσει ο δήμος, προχωρήσουν και κάνουν ένα έργο, το οποίο θα είναι επανάσταση για την Αττική, δηλαδή το ΜΕΤΡΟ στο Ηράκλειο»
Κατά τα άλλα ο Σταυρός αποφάσισε να μη δημοσιοποιεί τις ενέργειες του!
5 λεπτά πριν ρε παιδιά ο ίδιος μόνος του «αποκάλυψε» το θέμα!
5 λεπτά…

Μπορεί να θεωρηθεί σώφρων ένας άνθρωπος, όταν μέσα σε πέντε λεπτά αναιρεί τα λεγόμενα του και μάλιστα από την ανάποδη, όταν εξακολουθεί και επικαλείται ψευδή και παραποιημένα στοιχεία που ο ίδιος επινόησε?

Δε συζητάω το ότι αναφέρεται σε ένα έργο, το οποίο μπορεί να χρειαστεί και 10ετία μέχρι να ξεκινήσει, όχι να ολοκληρωθεί, όταν δεν υπάρχουν σχέδια και μακέτες για το άμεσο έργο στην κεντρική πλατεία.

Αλήθεια τελικά μάθαμε σε ποιόν ανήκει η πλατεία?
Στον δήμο Ηρακλείου ή στον ΗΣΑΠ?

Όπως άκουσα τους δημοσιογράφους στον Επικοινωνία, σιγά και μη ρωτάγανε τέτοιο πράγμα, ο δημοσιογράφος με την πιο βραχνή φωνή, συμπλήρωνε τον Γεωργόπουλο, για τα θετικά των επιλογών της διοίκησης σε σχέση με τον ΗΣΑΠ.

Έχουμε και λέμε… θα ασχοληθεί κανένας με τα ψεύδη του Γεωργόπουλου που αφορούν το χρέος που παρέλαβε όταν ανέλαβε δημοτική αρχή?

Μήπως το έχει κάνει αυτό, εννοώ την παραποίηση, γιατί σκοπεύει φεύγοντας με το καλό στις επόμενες δημοτικές εκλογές να αφήσει κανένα φέσι, πχ. 15.000.000 ευρώ, και στο τέλος να πει… δεν είναι χρέος αυτό, καταφέραμε και μειώσαμε το χρέος που παραλάβαμε 10.000.000 ευρώ!

Ο Επικοινωνιολόγος από ποιόν πληρώνεται, θα ενδιαφερθεί κανένας να πιέσει την δημοτική αρχή, για να μάθουμε εμείς που μάλλον μας ενδιαφέρει περισσότερο από τους δημοτικούς συμβούλους?

Γιατί ο Κος Γεωργόπουλος έχει 2 οδηγούς στην ίδια βάρδια, όταν ο δήμος έχει πλεονάζων προσωπικό?

Γιατί δε έχει βρεθεί ένας δημοτικός σύμβουλος και να επιμείνει, ότι τα έργα που γίνονται στην κεντρική πλατεία και αφορούν τον ΗΣΑΠ, όπως κάτι ανάλογο θα γίνει μάλλον και στο ψαλίδι, ότι δεν είναι έργα του δημάρχου, αλλά έργα που επιλέγει να κάνει ο ΗΣΑΠ, μετά την κεραμίδα που έσκασαν εκπρόσωποι του ΗΣΑΠ στο δημοτικό συμβούλιο τις προάλλες, ότι η πλατεία ανήκει στον ΗΣΑΠ, και μάλιστα ο ΗΣΑΠ την έχει δηλώσει σαν περιουσιακό του στοιχείο στο κτηματολόγιο, μήπως τελικά ο κάθε δήμαρχος και κάθε δημοτική αρχή, έχουν διακοσμητικό ρόλο στα έργα του ΗΣΑΠ?

Μπορεί να μας πει ο Κος Γεωργόπουλος, όλα αυτά τα περιθωριακά στοιχεία που δημιουργούσαν τρόμο στην υπόγεια διάβαση, και αποτελούσαν δημόσιο κίνδυνο…
που βόσκουν σήμερα?

Τι συνέβη? Έχασαν το στέκι τους και έφυγαν για άλλο προάστιο?

Αυτές οι υπερβολές, αυτά τα παχιά και κούφια λόγια, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις όχι μόνο ο Γεωργόπουλος αλλά και ο καθένας που νομίζει ότι είναι πολιτικός, είναι το κάτι άλλο.

Κε Γεωργόπουλε… αυτοί που έσπαγαν τις λάμπες ήταν πιτσιρικάδες, που στην ηλικία που βρίσκονται δεν υπολογίζουν με τον ίδιο τρόπο, την δημόσια περιουσία, ή την χρησιμότητα των λαμπτήρων στην υπόγεια διάβαση… με αυτόν τον τρόπο, βγάζουν τον θυμό τους, εκτονώνονται, κάνουν πλάκα μεταξύ τους…

Εσείς Κε Γεωργόπουλε όταν ήσασταν νέος δεν είχατε τέτοια πράγματα?

Δε δικαιολογώ τους πιτσιρικάδες, αν και θα έπρεπε, γιατί τους έχουμε κάνει την ζωή πατίνι, τους έχουμε ευνουχίσει την ανεμελιά και την αθωότητα της νιότης τους, αλλά είτε το θέλουμε είτε όχι, αυτή είναι η κατάσταση, και όχι ότι κυκλοφορούν περιθωριακοί, ναρκομανείς που έλεγε σε μια άλλη συνέντευξη, σε λίγο θα μας πει ο Κος Γεωργόπουλος, ότι στο Ηράκλειο έχουν κάνει κατάληψη όλα τα φιντάνια της Αθηναϊκής αλητείας.

Εκτός τόπου και χρόνου ο πρώτος δημότης του Ηρακλείου.

Βγαίνει ο χριστιανός να μιλήσει, τα παρουσιάζει τα πράγματα με τέτοιο τρόπο που προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις… και τελικά γίνεται ρόμπα…
Και μάλιστα όταν δίνει συνέντευξη σε δημοσιογράφους που όχι μόνο δε τον στριμώχνουν αλλά τον συμπληρώνουν και από πάνω…

Τι να πεις!