ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ?

Το θέμα που θα αναφερθώ είναι πολύ σημαντικό αν και έχει περάσει στα ψιλά.
Το υπόγειο πάρκιν στο δημαρχείο του Ηρακλείου…

Το οποίο ενοικιάζεται σε ιδιώτη, δεν γνωρίζω πόσα είναι τα έσοδα μηνιαίως από την χρήση, αλλά έχω σίγουρα κάποιες απορίες που ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν απαντήσεις…

Καταρχήν γιατί δεν διαχειρίζεται ο δήμος το πάρκιν και το έχει παραχωρήσει σε ιδιώτη…

Ο Κος Γεωργόπουλος έλεγε και λέει ότι ο δήμος έχει περισσότερους εργαζόμενους από ότι χρειάζεται, γιατί να μην ασχοληθούν κάποιοι «περιττοί» υπάλληλοι με το να εργάζονται στο πάρκιν του δημαρχείου?

Δεν ξέρουμε πόσα είναι τα έσοδα από το deal, αλλά μπορώ να σας πω ότι ενδεχομένως ο δήμος να πληρώνει και από πάνω τον ιδιώτη του πάρκιν, καθώς η κάθε δημοτική επιχείρηση που στεγάζεται στο δημαρχείο αλλά και οι αντιδήμαρχοι έχουν πάρκιν το οποίο πληρώνεται από το ταμείο του δήμου.

Στα νομικά πρόσωπα προβλέπονται 2 θέσεις πάρκιν για τον πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο, που κοστίζουν μηνιαίως περίπου 150 ευρώ.

Αναρωτιέμαι λοιπόν… έχει έσοδα ο δήμος μας από το ενοίκιο του πάρκιν στο δημαρχείο?
Αν ο ιδιώτης πληρώνει ένα ποσό για το ενοίκιο, σαφώς κερδίζει από την χρήση του πάρκιν, κάτι που θα μπορούσε να το πετύχει και ο ίδιος ο δήμος μας, χωρίς να έχει την επιβάρυνση του ενοικίου.

Ξεκαθαρίζω ότι αμφιβάλλω αν τελικά ο δήμος έχει έσοδα από το ενοίκιο και αν αυτά δεν εξισώνονται με τις θέσεις πάρκιν που πληρώνει ο δήμος! στον ιδιώτη.

Έχω τεράστια απορία για το ποιος φωστήρας είχε αυτή την ιδέα, ποιανού η υπογράφη είναι στο συμφωνητικό χρήσης του πάρκιν από τον ιδιώτη, και για πόσα χρόνια θα το διαχειρίζεται ο ιδιώτης.

Κάθε 4 χρόνια γκρινιάζει η όποια δημοτική αρχή ότι δεν υπάρχουν χρήματα, αναφέρονται μόνο στα έξοδα, και κανείς δεν υπολογίζει την διαρροή εσόδων από λάθους χειρισμούς ή ατυχείς επιλογές που τελικά κοστίζουν στον δήμο μας.

Περιμένω απαντήσεις….
Όσο θα ψάχνω μόνος μου.