ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ Κε ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ…
Δεν είναι δυνατό, να έχουμε θέσει 15 ερωτήματα ως δημότες καταρχήν στον Κο Δήμαρχο και την παρέα του, και να μην έχουμε πάρει έστω μια απάντηση!

Δεν είναι δυνατό, η μόνη επικοινωνία που είχε ο Κος Γεωργόπουλος μέσω του e-mail της κόρης του με το blog, ήταν το εξώδικο – παρωδία εναντίων μας.
Είσαι υποχρεωμένος Σταύρο Γεωργόπουλε να δώσεις τις απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτούν οι Ηρακλειώτες.

Παλαιότερα η εφημερίδα ΖΩ ρωτούσε και ρωτάει, μέσω των δημοσιευμάτων της, και ο Ηγεμόνας Σταύρος Γεωργόπουλος απαξιεί.

Επειδή ο Σταύρος και η παρέα του, μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί τις υποχρεώσεις της ιδιότητας τους, θα κινηθούμε εμείς νομικά προκειμένου να πάρουμε τις απαντήσεις που εδώ και καιρό περιμένουμε.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει επαφές με δικηγόρους, προκειμένου να δρομολογήσουμε έννομες διαδικασίες που θα μας δώσουν πρόσβαση στα στοιχεία που ζητάμε, και που η δημοτική αρχή οφείλει να δημοσιοποιήσει.
Δεν θα προστατευθεί κανένας υπεύθυνος είτε νυν είτε πρώην από την σιωπή και την απαξίωση.

Δεν μπορεί ο Κος Γεωργόπουλος να κάνει το παγώνι όποτε τον συμφέρει, και όταν δεν τον συμφέρει να κάνει την στρουθοκάμηλο…

Δεν μπορεί ο Δήμαρχος της πόλης μας να είναι ΠΤΗΝΟ…

Δεν προειδοποιούμε… έχουμε δρομολογήσει τις διαδικασίες, και όποια παρανομία διαπιστωθεί θα την αναδείξουμε με κάθε τρόπο, δώσαμε αρκετό χρόνο στον Σταύρο Γεωργόπουλο να μας αγνοεί και να μας απαξιώνει…

ΤΕΛΟΣ