ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ

Τις τελευταίες εβδομάδες ακούω για μετακινήσεις προσωπικού στον δήμο, προκειμένου να καλυφθούν κενές θέσεις σε διάφορες υπηρεσίες.

Εντωμεταξύ ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προσληφθούν αρκετά άτομα διάφορων ειδικοτήτων που θα καλύψουν και αυτοί κενές θέσεις.

Να συνυπολογίσουμε και τους προσωρινά εργαζόμενους στον δήμο μέσω προγραμμάτων Stage, οι οποίοι απασχολούνται κανονικά και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα διάφορα πόστα που έχουν οριστεί.

Να σας πω την αλήθεια τα έχω λίγο χαμένα…
πριν από 2 χρόνια αντικρίσαμε αυτό το περίφημο φυλλάδιο με την κρεμάλα που μίλαγε για υπερβολικό αριθμών εργαζομένων στον δήμο…


Και σήμερα μετά από 2 χρόνια, ακούμε για ορφανές θέσεις, που προκειμένου να καλυφθούν μεταφέρονται εργαζόμενοι ή είναι αναγκαία η πρόσληψη κάποιων νέων υπαλλήλων.

Τι ακριβώς γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω…
ή ο Γεωργόπουλος «αποδέσμευσε» τόσους πολλούς εργαζόμενους από τον δήμο, ή ο επόμενος δήμαρχος θα κληρονομήσει μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων από εκείνον που αναγράφεται στο φυλλάδιο κρεμάλα, και ως αποτέλεσμα θα έχει, εκεί που ο κάθε Ηρακλειώτης ήταν χρεωμένος 500 ευρώ, ίσως το χρέος να αυξηθεί. (η προηγούμενη εκτίμηση έγινε βασισμένη στο φυλλάδιο κρεμάλα).


Είναι βέβαιο ότι έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος, όχι των εθνικών εκλογών, αλλά των δημοτικών του 2010, και σιγά σιγά πρέπει να αρχίζουμε να συνηθίζουμε ότι άλλα ακούγαμε στο παρελθόν, και αντιστρόφως ανάλογα εμφανίζονται τα πράγματα στο παρόν.

Μια και αναφερθήκαμε στις δημοτικές εκλογές, νομίζω πως κάποιοι ανεξάρτητοι, που δεν έχουν ενταχθεί, ή δεν πρόκειται να ενταχθούν σε κάποια από τις υπάρχουσες παρατάξεις, οπότε μάλλον σκοπεύουν να κατέβουν μόνοι τους για δήμαρχοι!, πρέπει να αρχίσουν να αναζητούν χορηγούς… διότι ο καιρός περνάει πολύ γρηγορότερα από ότι τον αντιλαμβανόμαστε.