ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ?

Όπως θα έχετε παρατηρήσει οι υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες λειτουργούν μια χαρά…
Το ερώτημα είναι, αν έχουν υπογραφεί συμφωνητικά μεταξύ των διαφημιστικών εταιριών και του δήμου.

Μέχρι πριν από λίγους μήνες δεν υπήρχε τίποτα απολύτως, το μοναδικό συμφωνητικό ήταν εκείνο που εμφάνισε η ΑΚΕΠ και για το οποίο με προσωπική επιστολή στον επικεφαλή της ΑΚΕΠ Π. Βλασσόπουλο, ο Γεωργόπουλος εξηγούσε ότι δεν ισχύει…
Γιατί δε μας λες Σταύρο μου και εμάς αν υπάρχουν τελικά συμφωνητικά με διαφημιστικές εταιρίες?

Αλλά οι κύριοι, δεν απαντάνε, απαξιούν γενικώς να δώσουν οποιαδήποτε απάντηση, και μετά θα φταίμε εμείς, όταν θα υποψιαζόμαστε ότι γίνεται παιχνίδι κάτω από το τραπέζι, με τις υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες.

Γιατί δεν μπορεί κάποιοι να τις διαχειρίζονται κανονικά, να ανανεώνεται το διαφημιστικό υλικό, και ο δήμος να κάνει τον κινέζο.

Εγώ δε δέχομαι αυτή την κοροϊδία, γιατί να μη ξεχνάμε τα λεφτά είναι πολλά, και όταν τα λεφτά είναι πολλά, υπάρχουν περιθώρια αντί να δίνονται εκεί που πρέπει, να μοιράζονται λιγότερα στα κατάλληλα χέρια που θα απλώνονται κάτω από το τραπέζι.
Έχει χάσει ήδη ο δήμος μας έσοδα της τάξης των 400.000 ευρώ, για κάθε έτος που δεν εισπράχθηκαν τα μισθώματα, από το 2006 έχουν περάσει 3 χρόνια, οπότε μιλάμε για χαμένα έσοδα της τάξης του ενός εκατομμυρίου διακοσίων χιλιάδων ευρώ.
Κατά τα άλλα ας υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι, κατά τα άλλα ο δήμος είναι χρεωμένος.

Θέλουμε να μάθουμε τι γίνεται με τις υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες και να είσαι σίγουρος Κε Γεωργόπουλε ότι θα το μάθουμε, θες δε θες.
Εντωμεταξύ να σας ενημερώσω ότι ήδη υπάρχει ένα κλίμα τρομοκρατίας σε ότι αφορά το μέλλον των πληρωμών στις δημοτικές επιχειρήσεις, με τους διάφορους αιρετούς, προφορικά, να μιλάνε για πέτρινους μήνες που έχουμε να διανύσουμε, ότι δεν υπάρχουν λεφτά κτλ.

Αν ισχύουν αυτά γιατί δεν τα λέτε επισήμως στον Ηρακλειώτη?
Γιατί τρομοκρατείτε τους εργαζόμενους, προσπαθώντας να φτιάξετε κλίμα διοικητικής ανυπαρξίας?

Όπως έκανες Σταύρο μου με το φυλλάδιο-κρεμάλα και ήθελες να ενημερώσεις τους Ηρακλειώτες για τα χρέη που έχουν εξαιτίας της διοίκησης του Μαστοράκου, γιατί δεν βγάζεις καινούργιο με τα νέα στοιχεία, όπως αυτά που κυκλοφορούν στους διαδρόμους του δημαρχείου?