ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Σταύρος Γεωργόπουλος, την ημέρα των βουλευτικών εκλογών Κυριακή 04 Οκτωβρίου άσκησε τα εκλογικά του καθήκοντα και ψήφισε τις πρώτες πρωινές ώρες στο 1148 εκλογικό τμήμα στο 6ο Γυμνάσιο επί της οδού Ευρυπίδου 9. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας των εκλογών ο Δήμος μερίμνησε να...

...σταλούν σε όλα τα εκλογικά τμήματα νερά, αναψυκτικά και γεύματα τις πρωινές, μεσημβρινές και βραδινές ώρες στους δικαστικούς αντιπροσώπους και στις εφορευτικές επιτροπές.

Κατόπιν ανακοίνωσης του εκλογικού αποτελέσματος ο Δήμαρχος προέβη στην εξής δήλωση: «Η ευχή μου είναι η παρούσα κυβέρνηση υπο την αρχηγία του Γιώργου Παπανδρέου να έχει επιτυχή και καρποφόρα πορεία προς το συμφέρον της πατρίδας μας. Όσον αφορά στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας εύχομαι να στραφεί σε αυστηρή αυτοκριτική και εκσυγχρονισμό ιδεών, θέσεων και στόχων. Το εκλογικό αποτέλεσμα σε αυτό το μέγεθος σαφώς ήταν ανέλπιστο, αλλά δίνει τη δυνατότητα στην νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπο την αρχηγία του Γιώργου Παπανδρέου να διαχειριστεί με μεγαλύτερη ευχέρεια και άνεση κρίσιμα θέματα, κυρίως οικονομικά, που αφορούν στην πατρίδα μας.»

Από το www.zonews.gr