ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ για την ενίσχυση του Σωματείου Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Αλκυόνη» διοργανώνει η ΑΚΕΠ Ηρακλείου την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Οδού Ζεφύρου στην περιοχή της Καναπίτσας.

Το τζάμπολ της διοργάνωσης έχει οριστεί για τις 18:30 το απόγευμα της συγκεκριμένης ημέρας, με τη συμμετοχή της ομάδας νέων της ΑΚΕΠ και των εφηβικών τμημάτων καλαθοσφαίρισης του Τυφώνα, του Ο.Φ.Η.Η (Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλής Ηρακλείου) και της ομάδας του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου «Παιδαγωγική Πρωτοπορία». Ο Σύλλογος «Αλκυόνη» δραστηριοποιείται στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου με ιδιαίτερη επιτυχία την τελευταία πενταετία και οι προσπάθειες του επικεντρώνονται στην εξασφάλιση ενός ποιοτικότερου επιπέδου διαβίωσης για τα παιδιά που πάσχουν από σύνδρομό Down.

H «Ζω» επικοινώνησε με την υπεύθυνη της ομάδας νέων της ΑΚΕΠ Ελένη Δουλκερίδου η οποία αναλύοντας τους σκοπούς και τους στόχους του συγκεκριμένης πρωτοβουλίας τόνισε:

«Το συγκεκριμένο τουρνουά γίνεται ύστερα από ομόφωνη επιθυμία της ομάδας νέων της ΑΚΕΠ. Ως δημοτική κίνηση επιθυμούμε να συμμετέχουμε ενεργά σε αθλητικές δραστηριότητες και μέσα από αυτή τη διαδικασία θέλουμε να κάνουμε πράξη τα μηνύματα που δεχόμαστε από τη νεολαία της πόλης για περισσότερες δράσεις οι οποίες αποσκοπούν στην ανάδειξη ενός καλύτερου επίπεδου ζωής στο Ηράκλειο.

Στο πλαίσιο αυτό θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι για όλους εμάς τα ΑμεΑ δεν αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία συμπολιτών μας, αλλά είναι άνθρωποι οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται καθημερινά ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας που ζούμε.

Το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι συμβολικό (έχει οριστεί στα 5 Ευρώ) και θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας να είναι παρόντες στη διοργάνωση γιατί τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στον σύλλογο «Αλκυόνη» προκειμένου να συμβάλλουμε στη θωράκιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Από την τοπική εφημερίδα ΖΩ