ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Σήμερα στην πλατεία του Ηρακλείου, είχαμε μια από τις εκδηλώσεις του δημάρχου Στ. Γεωργόπουλου, είχε στηθεί το χωριό του Αϊ Βασίλη, δηλαδή 2 φουσκωτά σπιτάκια που κοστίζουν στον δήμο προς 2.000 ημερησίως, αυτό που δεν ξέρω σίγουρα αν είναι 2000 το καθένα ή και τα 2, είχαμε την χορωδία από το ωδείο Ριζοπούλου, αν και η χορωδία αποτελείται από 20 παιδιά παρόλα αυτά μόνο 7 ήταν παρόντα.

Αποτέλεσμα ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!!!!

Το πολύ 20 συμπολίτες μας ενδιαφέρθηκαν να παραστούν στην συγκεκριμένη εκδήλωση, ο τεχνικός που κάλυπτε με μικροφωνική την χορωδία μας  πήρε τα αυτιά από τους μικροφωνισμούς!!!!!

Τελικά η χορωδία τραγούδησε χωρίς μικρόφωνα, καθώς κάθε φορά που επιχειρούσε ο τεχνικός να τα ανοίξει, γίνονταν ανυπόφορος χαμός.

Δεν εμφανίστηκε ο Δήμαρχος στην εκδήλωση, και πώς να εμφανιστεί καθώς η προσέλευση ήταν απογοητευτική, περισσότερο κόσμο είχε στο γραφείο του, παρά η εκδήλωση.
Η απογοήτευση έφερε νεύρα στην υπεύθυνη του πολιτιστικού Κα Σαριγιαννίδου, την οποία άκουσα να απαντάει σε μια δημότισσα, όταν εκείνη έκανε κάποια παράπονα για την καθυστέρηση της έναρξης της εκδήλωσης, «Αν δε σας αρέσει να φύγετε»!!!!!.

Αυτή ήταν η απάντηση της υπεύθυνης του πολιτιστικού, σε δημότη… και που να ήξερε η δημότισσα πόσο κόστισε αυτό το φτωχό σκηνικό που τελικά δεν είχε καμία απολύτως απήχηση.
Μπράβο σας Κα Σαριγιαννίδου!!!!!


Είχαμε γράψει και σε προηγούμενο κείμενο μας, ότι εδώ και καιρό οι εκδηλώσεις του δήμου είναι σα να μη γίνονται και ότι οι μόνοι που τις μαθαίνουν είναι όσοι δουλεύουν στο δημαρχείο, καθώς δεν υπάρχει καμία προσπάθεια ή μέριμνα να ενημερωθούν οι δημότες γι’ αυτές.

Επειδή προφανώς δε ήσασταν παρόντες, φροντίσαμε να σας έχουμε κάποιες φωτογραφίες για να δείτε πως ήταν η κατάσταση στην σημερινή εκδήλωση.