ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ....

Ο κ. Μήνας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς θεωρεί ότι ο Δήμαρχος με τον τρόπο του, τον έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα κάνοντας ζημιά στην πολιτική του εικόνα.

Το θέμα που δημιούργησε ρήγμα στις σχέσεις των δύο ανδρών ήταν η απόφαση της 3ης Νοεμβρίου να απαγορευτεί η χρήση του κλειστού γηπέδου από την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.
Να θυμίσουμε ότι ο Κος Μήνας εμπλέκονταν στο θέμα καθώς ήταν πρόεδρος της αθλητικής επιχείρησης.

Ο Στ. Γεωργόπουλος έχρισε υπεύθυνο για την απόφαση τον Κο Μήνα, στον οποίο στράφηκαν τα βέλη των οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ (που είναι αρκετοί στο Ηράκλειο).
Το άδειασμα αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα, καθώς πριν από μερικούς μήνες, ο Δήμαρχος, είχε αφαιρέσει το δικαίωμα υπογραφής από τον Κο Μήνα ως αντιδήμαρχο οικονομικών για τα εντάλματα πληρωμών.

Λίγο πριν από τις γιορτές ο Κος Μήνας παραιτήθηκε από πρόεδρος της αθλητικής επιχείρησης, κάτι που «παραδόξως» δεν είδαμε σε καμία από τις τοπικές εφημερίδες, και όπως ακούγεται, μάλλον θα παραιτηθεί και από αντιδήμαρχος οικονομικών.

Η δυσαρέσκεια του Κου Μήνα, είναι εμφανής καθώς δεν εμφανίζεται και πολύ συχνά στο δημοτικό κατάστημα.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στ. Γεωργόπουλος «κρεμάει» συνεργάτες προκειμένου να απαλλαγεί από το κόστος των αποφάσεων του, αλλά όπως φαίνεται οι εναπομείναντες δεν χαμπαριάζουν, περιμένοντας την σειρά τους.