ΑΚΕΠ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ.... ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

Την Τετάρτη 20/1/2010 στα γραφεία του Κ.Ε.Π. Παλ. Ηρακλείου στην οδό Πεύκων, του οποίου τα ενοίκια πληρώνει ο Δήμος από το 2008 χωρίς να έχει λειτουργήσει ακόμα, ο κ.Δήμαρχος σε μια... σεμνή τελετή εγκαινίασε το ασθενοφόρο του Δήμου.

Αντιλαμβανόμαστε την δύσκολη θέση του κ. Δημάρχου και του Δημοτικού του Συνδυασμού, που το έργο που έχουν να παρουσιάσουν είναι μηδαμινό, αλλά όπως και να το κάνουμε τέτοιου είδους γραφικότητες δεν μπορούν παρά να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, από την στιγμή μάλιστα που βρίθουν τα άλυτα προβλήματα στην Πόλη μας.

Το ασθενοφόρο που ευγενώς δωρίστηκε στον Δήμο το 2007 από την εταιρία ΜΕΤΚΑ Α.Ε., μετά από προσωπικές ενέργειες της τότε Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Μαρίας Γαλακτοπούλου, της οποίας βέβαια η συμβολή δεν μνημονεύθηκε, θυμήθηκε η Δημοτική Αρχή να το... εγκαινιάσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λειτουργήσει άμεσα, τρία χρόνια μετά την απόκτησή του και δέκα μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές. Οργάνωσε μάλιστα και τελετή καλώντας τους πολίτες να παρευρεθούν. Μέχρι χτες γνωρίζαμε ότι εγκαίνια γινονται σε κτίρια και κάθε είδους ακίνητα. Σήμερα αισθανόμαστε σοφότεροι-ες γιατί μάθαμε ότι γίνονται και σε αυτοκίνητα.

Επειδή στην Πόλη μας είναι πιθανό να ζήσουμε και εγκαίνια αποριμματοφόρου μέχρι τον Νοέμβρη του 2010, καλό θα είναι η αμετροέπεια να έχει και όρια.

Για τη Συντονιστική Επιτροπή της Α.Κ.Ε.Π. Ηρακλείου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤ.ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡ.ΔΑΥΙΔ