ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Μια και μας έστειλε η ΑΚΕΠ το δελτίο τύπου σχετικά με τα εγκαίνια και τον αγιασμό του δημοτικού ασθενοφόρου, ας αναφερθούμε στο γεγονός για το οποίο, η φιέστα, κατέληξε τραγωδία σε ότι αφορά την συμμετοχή αλλά και την παρουσία των επίτιμων προσκεκλημένων.

Παρά την τεράστια λίστα όσων είχαν κληθεί για τα εγκαίνια του δημοτικού ασθενοφόρου, ανάμεσα τους, βουλευτές, δήμαρχοι, πολιτικοί κτλ., μόνο ο Κος Τζίτζιφας τίμησε με την παρουσία του την πρόσκληση… ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

Ακόμα και στελέχη της ΜΕΤΚΑ, της εταιρίας που έκανε την χορηγία του ασθενοφόρου και τα οποία είχαν κληθεί για να τιμηθούν για την προσφορά τους, δεν ήταν παρόντα στην εκδήλωση!!

Η ομιλία του Στ. Γεωργόπουλου ήταν ως συνήθως μακροσκελής και κουραστική, ελάχιστα αναφέρθηκε στο ασθενοφόρο και την χρησιμότητα του, και περισσότερο στο ότι παρέλαβε χάος, ότι έχει νοικοκυρέψει τον δήμο μας, ότι παρά τις δυσκολίες τα έχει καταφέρει, ότι δεν έχει προλάβει να κάνει αυτά που είχε υποσχεθεί και διάφορα άλλα προερχόμενα από την σφαίρα της φαντασίας του.

Άραγε το πήρε το μήνυμα ο Δήμαρχος, ότι εδώ και καιρό είναι δυσάρεστος σε πολύ κόσμο και όχι μόνο από το Ηράκλειο, αλλά και σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα τελευταία έμαθα, ότι υπάρχει έντονη ανησυχία στον ίδιο και τους στενούς του συνεργάτες για το αν θα πάρει το χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Έχουν γίνει γνωστά πλέον στην Ρηγίλλης τα έργα και οι ημέρες του Στ. Γεωργόπουλο, και μόνο περήφανοι δεν αισθάνονται για τον Δήμαρχο, παρόλο που κατάφερε και κέρδισε τον δήμο μετά από 30 χρόνια, κυριαρχίας των «αριστερών» δυνάμεων.

Με αγωνία λοιπόν, περιμένουν αρχικά, οι αυλικοί του Γεωργόπουλου, και ο ίδιος, τι θα γίνει με τον Καλλικράτη, και κατόπιν ποια θα είναι η απόφαση του κόμματος για το πρόσωπο που θα διεκδικήσει ως επικεφαλής την δημαρχία στο Ηράκλειο.

Υπομονή παιδιά, έτσι και αλλιώς ο καιρός περνάει γρήγορα…