ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τελικά δεν είναι και τόσο «ανοικτή» η εκδήλωση της «Πρωτοβουλίας Μελών & Φίλων ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Αττικής», καθώς προσβλέπει σε μια νέα δημοτική κίνηση η οποία όπως μάθαμε κυοφορείτε αρκετό καιρό και που πρόκειται να διχάσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο του κέντρο-αριστερού χώρου στο Ηράκλειο.

Μπορεί να μην υπήρχε στους 33 που υπέγραψαν την πρόσκληση στην εκδήλωση της 25ης Ιανουαρίου το όνομα του Κυριάκου Κουτρούλη, ο οποίος σύμφωνα και πάλι με πληροφορίες ενδέχεται να είναι επικεφαλής της κίνησης.

Εκεί που στο ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο περίμεναν να βρεθεί μια λύση ανάμεσα στον Γ. Μαστοράκο και τον Ν. Μπάμπαλο προκειμένου να συσπειρωθεί η δυναμική του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, εμφανίζεται αυτή η νέα κίνηση να δημιουργήσει ακόμα εντονότερα προβλήματα και προβληματισμό στους ΠΑΣΟΚους.

Το σίγουρο είναι ότι οι προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων φαντάζουν άκαμπτες μπροστά στο συμφέρον της πόλης, έστω, όπως το αντιλαμβάνονται εκείνοι και οι υποστηρικτές τους.

Αν κάθε δελφίνος του Μαστοράκου αποφασίσει πως δεν υπάρχει περαιτέρω χρόνος αναμονής να βρεθεί επικεφαλής μιας παράταξης που θα επιδιώξει την νίκη σε κάποιες δημοτικές εκλογές, τότε μιλάμε για πολλούς ενδιαφερόμενους και για μία κατάσταση που χρειάζεται σίγουρα η άμεση παρέμβαση από τα κεντρικά του κόμματος τους ΠΑΣΟΚ.

Το αναφέρω αυτό διότι, το φυλλάδιο πρόσκληση της κίνησης η οποία δεν προέρχεται από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, παρόλα αυτά τα αρχεία που χρησιμοποιήθηκαν προέρχονταν από τις εγγραφές φίλων του κινήματος.

Δηλαδή αντάρτικο από την μία, με την χρήση υλικού του κόμματος που θα υποστεί τις συνέπειες από τέτοια κίνηση, που κατά τα άλλα, προέρχεται από μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ.
Το ερώτημα μου είναι το εξής…

Αυτά τα 33 άτομα μαζί και ο Κ. Κουτρούλης, εφόσον έχουν ενστάσεις, εφόσον έχουν αντιρρήσεις και ανησυχίες για το τι θα γίνει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και την τύχη της παράταξης που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν επιδίωξαν να συναντήσουν στελέχη της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, να θέσουν τους προβληματισμούς τους και τις αντιρρήσεις τους?

Νομίζω ότι και μόνο που η νέα αυτή κίνηση, χρησιμοποίησε προς όφελος της, αρχεία του κόμματος, προκειμένου να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στο Ηράκλειο από αυτό που υπήρχε και που κόστισε να περάσει ο δήμος σε παράταξη της ΝΔ μετά από 30 χρόνια, θα αντιμετωπίσει η ίδια πρόβλημα από το ίδιο τους το κόμμα.