ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ

Ιδιαίτερα οξεία ήταν η αντίδραση του δημάρχου Ηρακλείου Στ. Γεωργόπουλου, στις παραιτήσεις των δύο αντιδημάρχων του. Όπως σημειώνει σε γραπτή του ανακοίνωση "με έκπληξη και κατάπληξη έλαβα τις επιστολές παραίτησης των κ.κ. Ν. Μαξούτη & Κ. Μήνα από τη θέση και την ευθύνη του δημοτικού συμβούλου και της δημοτικής μας παράταξης «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ». Ακόμα περισσότερο εξεπλάγην για τους...
...λόγους που επικαλούνται οι πρώην συνάδελφοι και συνεργάτες επί μακρόν και σε σημαντικές θέσεις στη διοίκηση του Δήμου.

Αναρωτιέμαι, και θέτω το ερώτημα και στους συμπολίτες του Ηρακλείου, οι κ.κ. Μήνας και Μαξούτης έσφαλαν μέχρι χθες που υπερψήφιζαν τις δημοτικές μας πολιτικές στο Δημοτικό Συμβούλιο και συμμετείχαν ενεργά στην υλοποίησή τους από τη θέση αντιδημάρχων που κατείχαν επί σειρά ετών ή σήμερα που παραιτούνται επικαλούμενοι διάσταση απόψεων κλπ

Προσωπικά την 1η Ιανουαρίου 2007 ανέλαβα τη θέση και την ευθύνη του Δημάρχου Ηρακλείου, την εντολή από την πλειοψηφία των συμπολιτών Ηρακλειωτών για να βγάλω το Δήμο από το τέλμα και την ατολμία ετών. Αυτή την εντολή και την ευθύνη μοιράστηκα με τους αιρετούς συνεργάτες μου για την πρώτη τετραετή θητεία μας. Ορισμένοι ανταποκρίθηκαν άλλοι όχι.

Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες, ο λαός του Ηρακλείου είναι ο τελικός κριτής, που κρίνει και επιβραβεύει ή αποδοκιμάζει εκλογικά ανά τέσσερα χρόνια αλλά και καθημερινά με την συμμετοχή του και την υστεροφημία που αποδίδει στον καθένα μας, αφού ληφθούν υπόψη πολλά στοιχεία όπως το ήθος, η εντιμότητα, η κοινωνική προσφορά, η εργατικότητα, ο σεβασμός στον πολίτη κ.ά.".

Από το www.zonews.gr