ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ Α1 Η ΟΜΑΔΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ύστερα από πολλά χρόνια η ομάδα πίνγκ-πόνγκ του Ηρακλείου Αττικής επανέρχεται στην κορυφαία κατηγορία. Τερματίζοντας 1η στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών κάνοντας μόνο μία ήττα σε όλο το πρωτάθλημα και με διαφορά τρείς νίκες από τον δεύτερο η ομάδα του Ηρακλείου την καινούργια αγωνιστική χρονιά θα αγωνιστεί στη Α1 κατηγοριά ανδρών.

Άλλη μια σημαντική επιτυχία του συλλόγου μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος ΤΟΠ 8 (οι 8 καλύτεροι αθλητές της Ελλάδος) στην κατηγορία νέων ανδρών από τον Γ. Παντερή γεγονός που προκάλεσε αίσθηση για την ετοιμότητα και την αγωνιστική επίδοση του αθλητή μας.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι αθλητές μας είναι νεαρής ηλικίας με υψηλούς στόχους για το μέλλον και με πολλές συμμετοχές στις εθνικές ομάδες παίδων εφήβων.
Μάλιστα πριν λίγες μέρες λάβαμε πρόσκληση από την Ελληνική ομοσπονδία για συμμετοχή του διεθνούς αθλητή μας Α.Μητρόπουλου στης προπονήσεις της εθνικής ομάδας.
Η προσπάθεια των αθλητών μας θα συνεχιστεί με πολύωρη καθημερινή προπόνηση καθώς οι στόχοι μας δεν σταματάνε έχοντας προκριθεί σε όλες της τελικές φάσης που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες.

Οι αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν και έφεραν ξανά την ομάδα μας εκεί που της αξίζει είναι οι εξής
Παντερής .Γ
Μαδέσης Κ
Μητρόπουλος Α
Κούνουπας Π
Σφακιανάκης Β

Στην ομάδα μας λειτουργεί ακαδημία εκμάθησης επιτραπέζιας αντισφαίρισης με την συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών αλλά και τμήμα βετεράνων όπου και αυτοί δίνουν το δικό του αγώνα με αξιόλογα αποτελέσματα.

Ο πρόεδρος
ΜΑΔΕΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ