ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 19 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

Στον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ. Δημήτρη Παπουτσή, τον πρώην Δήμαρχο, κ. Γιώργο Μαστοράκο, τον επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Νίκο Μπάμπαλο, και τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Κυριάκο Κουτρούλη.

Αντικείμενο της επίσκεψης της διαπαραταξιακής αντιπροσωπείας ήταν το ζήτημα της πληρωμής των 19 συμβασιούχων των πρώην δημοτικών επιχειρήσεων ΕΑΔΗΑ και ΔΕΤΕΗΑ που έχει μπλοκαριστεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο. “Υπάρχει μια κοινή προσπάθεια από Διοίκηση και Αντιπολίτευση” είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μεταφορά των εργαζομένων αορίστου χρόνου από τις δημοτικές επιχειρήσεις στο Δήμο τα προηγούμενα χρόνια. “Περιμένουμε από την κυρία επίτροπο να λειτουργήσει και ανθρωπιστικά”, είπε ο Δήμαρχος για το θέμα των 19 συμβασιούχων.

“Θετική κίνηση”, χαρακτήρισε την διαπαραταξιακή επίσκεψη στο Ελεγκτικό Συνέδριο ο κ. Μπάμπαλος και ζήτησε να ενταθούν οι προσπάθειες. Παράλληλα, ο επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο-Ανθρώπινη Πόλη” θύμισε τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μεταφορά των εργαζομένων από τις επιχειρήσεις.

Από το www.xtypos.gr