ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ... 4 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ!

Η εκπληκτική εμφάνιση του αθλητή του ΠΕΛΟΤΟΝ - Ποδηλατικού Όμιλου Ηρακλείου Αττικής, Γιάννη Σπανόπουλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας σφραγίστηκε με 4 Χρυσά μετάλλια σε όλα τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχε: 1000μ Ατ. Χρονομέτρησης, 3000μ Ατ. Καταδίωξης, Σκρατς και Ομνιουμ κάνοντας εκπληκτικούς χρόνους για τα Ελληνικά δεδομένα, κοντά σε αυτούς των Πανελλήνιων Ρεκόρ ένα εκ των οποίων, στα 3000μ Ατ. Καταδίωξης είναι ήδη δικό του (3.30.881) με την πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία των Eφήβων.

Ειδικότερα στο Ομνιουμ (το νέο Ολυμπιακό αγώνισμα) που διεξήχθη την 4 ημέρα της διοργάνωσης η σαρωτική εμφάνιση του Γιάννη δεν άφησε περιθώριο σε κανένα να αμφισβητήσει την κυριαρχία του στην Πίστα. Κέρδισε 5 νίκες στα 5 αγωνίσματα του Ομνιουμ (200μ Ταχύτητας, Σκρατς, 2χλμ Ατ. Καταδίωξης, Πόντοι και 1000μ Ατ. Χρονομέτρησης) κάνοντας επιδόσεις διεθνούς επιπέδου όπως στα 2000 μ. ατομικής καταδίωξης με χρόνο 2.18.105 και στα 1000 μ. ατομικής χρονομέτρησης, το τελευταίο στη σειρά αγώνισμα του Όμνιουμ μετά από 4 ώρες συνεχούς επιβάρυνσης και συνεχών νικών, με χρόνο 1.06.288 όπου βελτίωσε ακόμα περισσότερο την επίδοση της πρώτης μέρας στο ίδιο αγώνισμα όπου για 1 δευτερόλεπτο έχασε την ευκαιρία να καταρρίψει ένα ακόμα Πανελλήνιο Ρεκόρ.

Με τις επιδόσεις του αυτές ο Γιάννης αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε τροχιά παγκοσμίου επιπέδου στα 3000μ, στα 1000μ αλλά και στο αγώνισμα του Ομνιουμ και αποτελεί ελπίδα της Ελληνικής ποδηλασίας για σημαντικές διεθνείς διακρίσεις.
Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στο site του ΠΕΛΟΤΟΝ http://pelotongr.blogspot.com

Από το www.zonews.gr